Blend013 wil Tilburg ontwikkelen tot incentive-bestemming

blend013

Blend013 is de naam van de nieuwe onderneming van twee door de wol geverfde professionals in de event- en incentivebranche: Jeroen van de Kerkhof en Germaine Paulusse. Samen met hun team focussen zij zich op het vergroten van de beleving van Tilburg. Hun ambitie: Tilburg ontwikkelen tot een veelzijdige, inspirerende incentive-bestemming.

Door het bedenken, ontwikkelen en organiseren van ijzersterke eventbelevingen in de stad en de omliggende dorpen (allemaal met kengetal 013), wil Blend013 hét destination center voor de regio worden. Een ambitie die zeker niet te groot is volgens de oprichters: “Tilburg hoeft echt niet meer bescheiden te zijn!”

Internationale bezoekers

Blend013 werkt volledig onafhankelijk van locaties en vertrekt steeds bij de strategie en de doelen van de opdrachtgever. “Natuurlijk maken we intensief gebruik van ons netwerk en alle unieke plekken en belevingen die de Tilburgse regio te bieden heeft”, aldus Jeroen van de Kerkhof. “Maar we kunnen volledig zelfstandig werken en dus totaal op maat een programma opstellen. We richten ons specifiek op het bedrijfsleven, overheid en non-profitorganisaties. Dat kunnen organisaties uit onze eigen regio zijn, maar zeker ook van daarbuiten. Het allermooist zou het zijn als we internationale gasten naar onze stad kunnen krijgen. Waarom niet? Er gebeurt hier zoveel moois dat de moeite waard is en inspireert! Onze stad verdient het dat meer mensen van buitenaf dat zien.”

Proposities versterken

Dat creëren van een beleving doet Blend013 niet alleen voor gasten en bezoekers. Organisaties, locaties en initiatieven die hun propositie op dat vlak willen versterken, vinden in Blend013 een team pragmatische consultants die marketing, communicatieplannen en ambities weten te vertalen in concrete acties met effect. En dat beoogde effect gaat veelal over het aantrekken van extra bezoekers of het in de kijker spelen van een plek of event. Germaine: “Zo werken we voor de Gemeente Tilburg om Stadsbos013 te voorzien van een betere beleving. Voor City Marketing Tilburg hebben we begin dit jaar het project Explore Tilburg gedaan. Tijdens de TOP week hebben we 350 studenten op een verrassende manier laten kennismaken met de stad. Twee compleet verschillende projecten die een overeenkomstig doel hebben: laten zien wat Tilburg te bieden heeft.”