Blèrconcours: Wat wordt het Tilburgs Carnavalslied?

Wat wordt dé carnavalshit van dit jaar? Waar wordt dit jaar op gehost en op welk nummer wordt de Prins ontvangen tijdens de opkomst? Dit weekend komt je het te weten tijdens het nieuwjaarsconcert Blèrconcours in 013. Elf deelnemers strijden zaterdag 10 januari om de eervolle titel Tilburgs Carnavalslied. 

Dé carnavalskraker

Het Tilburgs Carnavalslied zul je dit jaar nog vaak voorbij horen komen. Het lied wordt namelijk gespeeld tijdens de opkomst van de Prins van Kruikenstad en zijn Raad tijdens de vele bezoeken en evenementen. Tijdens het Blèrconcours kunnen carnavalsbands meedoen in twee categorieën: Blèren en Vür de Leut. Doe je mee aan het Blèren? Dan kan het zomaar zijn dat de vakjury jouw nummer uitroept tot carnavalslied van 2015.

blehren-44

Deelnemers

Tijdens het Blèrconcours spelen elf deelnemers hun carnavalskraker. Dit zijn de kandidaten:

Blèrconcours

Wil jij bij hét muziekfestival van Kruikenstad zijn? Koop dan voor zes euro een kaartje bij Popcentrum 013, de kaarten  zijn nu al verkrijgbaar aan de kassa. De zaal opent om 19:00 uur, het Blèrconcours begint om 19:30 uur. Natuurlijk zijn wij er ook bij deze zaterdag. Kom je een fotograaf van Tilburg.com tegen? Lach dan even lief en bekijk de foto’s de volgende dag op Tilburg.com. Wil je meer weten over carnaval 2015 in Tilburg? Bekijk dan www.tilburg.com/carnaval. Bekijk ook eens de foto’s van het Blèrconcours die tijdens carnaval 2014 werden gemaakt.