Nieuws

Rabo Bankbattle
Let op! Dit artikel is al 852 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Bloedfanatieke leerlingen in de Rabo BankBattle

De leerlingen van groep 8 van Basisschool D’n Hazennest uit Tilburg stonden op woensdagochtend 17 mei te trappelen voor de start van de Rabo BankBattle. Het enthousiasme en teamwork resulteerde in de winst. De klas (team 2) wist binnen hun cluster het snelst de code voor de digitale BankBattleKluis te kraken. De andere winnaars zijn: Obs ’t Schrijverke (team 2) uit Goirle, de J.J. Anspachschool uit Dongen en De Boemarang (team 1) uit Tilburg.

Rabo BankBattle

De Rabo BankBattle vond dit jaar  weer plaats in Tilburg, Goirle, Dongen en Rijen. Maar liefst 38 groep acht klassen streden mee om de prijs en de eer. De Rabo BankBattle is een internet gestuurde wedstrijd waar praktijkopdrachten en vragen over schoolvakken, muziek, computers, techniek, radio, televisie en internet centraal staan. Na ongeveer anderhalf uur hard werken eindigt de Rabo BankBattle in een eindopdracht, waarvan de oplossing wordt opgeslagen in de digitale BankBattleKluis. De klas die de oplossing als eerste correct én het snelst heeft weten in te voeren is de winnaar. Basisschool D’n Hazennest werd vrijdagochtend verrast met de gewonnen prijs door Rabobank medewerker Sietske Beurskens. De klas barstte, tijdens het kijken van een spannende tv-serie, in juichen uit nadat ze hoorde de winnaar te zijn.

Interactieve workshop MaxMusic

De prijs van de BankBattle is een workshop van MaxMusic voor de hele klas. De winnende klas mag zelf een workshop kiezen uit het brede assortiment van MaxMusic, zoals rap, streetbeats, musical of light graffity.

Reageer op dit bericht