Nieuws

Rabo BankBattle
Let op! Dit artikel is al 637 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Bloedfanatieke leerlingen in Rabo BankBattle

De groep 8 leerlingen van OBS de Blaak uit Tilburg stonden op woensdagochtend 16 mei te trappelen voor de start van de Rabo BankBattle. Het enthousiasme en teamwork resulteerde in de winst voor de klas van Joost. De klas wist binnen hun cluster het snelst de code voor de digitale BankBattleKluis te kraken. De andere winnaars zijn: OBS ’t Schrijverke (team 1) uit Goirle en Basisschool de Vijf Eiken uit Rijen.

Rabo BankBattle

De Rabo BankBattle vond dit jaar  weer plaats in Tilburg, Goirle, Dongen en Rijen. Maar liefst 30 groep acht klassen streden mee om de prijs en de eer. De Rabo BankBattle is een internet gestuurde wedstrijd waar praktijkopdrachten en vragen over schoolvakken, muziek, computers, techniek, radio, televisie en internet centraal staan. Na ongeveer anderhalf uur hard werken eindigt de Rabo BankBattle in een eindopdracht, waarvan de oplossing wordt opgeslagen in de digitale BankBattleKluis. De klas die de oplossing als eerste correct én het snelst heeft weten in te voeren is de winnaar. De winnende klassen werden vrijdag verrast met de gewonnen prijs door Rabobank medewerker Pieter Goddijn. De klas barstte in juichen uit nadat ze hoorde de winnaar te zijn.

Escaperoom op school

De prijs van de BankBattle is een workshop Escaperoom voor de hele klas. De mobiele escaperoom wordt speciaal daarvoor op school geplaatst en na het ‘oplossen’ van de exit-room worden de leerlingen ook nog eens uitgedaagd zelf een escaperoom-route te bedenken. Rabobank wenst de winnende klassen veel plezier!

 

Reageer op dit bericht