Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1221 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Bloedfanatieke leerlingen in Rabo BankBattle

De leerlingen van groep 8 van Montessorischool de Petteflet uit Tilburg stonden woensdag 18 mei om half tien te trappelen om te beginnen met de Rabo BankBattle. Het enthousiasme en teamwork resulteerde in de winst. De andere winnaars waren: Obs ’t Schrijverke (team 3) uit Goirle, Sint Agnes uit Dongen en D’n Hazennest (team 1) uit Tilburg.

Rabo BankBattle

De Rabo BankBattle vond dit jaar weer plaats in Tilburg, Goirle, Dongen en Rijen. Maar liefst 37 groep acht klassen streden mee om de prijs en de eer. De Rabo BankBattle is een internet gestuurde wedstrijd waar praktijkopdrachten en vragen over schoolvakken, muziek, computers, techniek, radio, televisie en internet centraal staan.

Na ongeveer anderhalf uur hard werken eindigt de Rabo BankBattle in een eindopdracht, waarvan de oplossing wordt opgeslagen in de digitale BankBattleKluis. De klas die de oplossing als eerste correct én het snelst heeft weten in te voeren is de winnaar. De 37 deelnemende groepen waren opgedeeld in 5 clusters, per cluster is er één winnaar uit de bus gekomen.

Actieve workshop MaxMusic

De prijs van de BankBattle is een interactieve workshop van MaxMusic voor de hele klas. De winnende klas mag zelf een workshop kiezen uit het brede assortiment van MaxMusic, zoals rap, streetbeats, musical of light graffity.

Reageer op dit bericht