Blue Sound muzieksysteem bij Bartels Hifi TV Media

Primeur bij  Bartels Hifi TV Media een schitterend muzieksysteem

Bluesound zijn voorvechters van perfect geluid met een nieuwe visie op ultieme muziekweergave. Intense passie en een lange historie in Hi-fi innovatie is wat ons drijft. Wij zorgen voor een revolutie in de manier waarop u naar muziek luistert. Wij willen de huidige – volledig draadloze – generatie opnieuw inspireren.

Manifeste Revolutie
Een nieuwe revolutie in geluid. Intuïtief en draadloze vrijheid. Trek de stekker er uit en luister, geniet en word geïnspireerd. Een nieuwe revolutie in geluid. Intuïtief en draadloze vrijheid. Trek de stekker er uit en luister, geniet en word geïnspireerd.


Luid en duidelijk.

Weg met de afhankelijkheid van overambitieuze en onderpresterende computerbedrijven. Onderga de echteemotie van uw muziek. Het tijdperk voor een puur Audiobedrijf is aangebroken. Zonder vooraankondiging. Vanuit het ogenschijnlijk niets komt een nieuwe visie voor geluid. Van Bluesound.

Intense passie en een lange historie in HiFi innovatie is wat ons drijft. Wij zorgen voor een revolutie in de manier waarop u naar muziek luistert. Wij willen de huidige – volledig draadloze – generatie
opnieuw inspireren. Music Inspired.

Wat technische specificaties voor de liefhebber:
De Vault V500 verenigt de functies van CD ripper, 1 TB opslagmedium, muziekspeler met optische uitgang en D/A-converter. Prijs: 999 euro.

De PowerNode N150 herbergt een muziekspeler, een D/A-converter, een ingebouwde 2 x 50 Watt stereo versterker en een subwooferuitgang. Prijs: 699 euro. 

De Node N100is kleiner dan de Powernode omdat hij geen versterker aan boord heeft, alleen een muziekspeler met optische uitgang en D/A-converter. Prijs: 449 euro.

De Pulse -die ik niet meegeleverd kreeg en daarom buiten beschouwing laat- is gebaseerd op dezelfde DDFA-techniek als die van een NAD VISO 1 dock en heeft bovendien een optische ingang (voor bijvoorbeeld TV). Prijs: 599 euro.

Verder is een gezamenlijke eigenschap dat elk apparaat een USB-poort heeft waarop een USB-stick of een USB-disk vol muziek kan worden aangesloten. Elk apparaat is te bedienen met de gratis app voor iOS of voor Android, waarbij je je kunt voorstellen dat werken met een tablet handiger gaat dan met een telefoon of iPod Touch. Met uitzondering van de Vault, die alleen via een ethernetkabel kan communiceren met een netwerk, kunnen de apparaten zowel met een vaste aansluiting worden gebruikt als met Wi-Fi.

 

Lees hier meer of www.bluesound.info 

Maar het beste ga je natuurlijk naar Bartels Besterdring 87-91 Tilburg.
Uw kopje koffie of drankje staat klaar, welkom in de digitale wereld bij Bartels!