BN-ers spotten op de rode loper bij première Grease

Op 13 september aanstaande zal de musical Grease in première gaan in de schouwburg van Theaters Tilburg. Tim Douwsma en Vajèn van den Bosch spelen de hoofdrollen in deze energieke show, die op 11 en 12 september haar voorpremière beleeft. Voor de première zondag is iedereen van harte welkom om tussen 15:00 en 16:00 uur sterren te spotten op de rode loper.    

Idool Tim beleeft in zijn rol als Danny zijn musicaldebuut. Naast hem schittert Vajèn, bekend van onder andere de televisieserie Spangas, The Voice Kids en de succesvolle musical The Sound of Music. Ook René van Kooten, Tommie Christiaan en Mylène d’Anjou zijn in de show te zien.

Songs zoals You’re The One That I Want, Sandy en Hopelessly Devoted To You staan in ieders muzikale geheugen gegrift. De musical werd in 1978 verfilmd met John Travolta en Olivia Newton-John in de hoofdrollen: een hitfilm die wereldwijd door miljoenen is bekeken en tot op de dag van vandaag populair is. Na de première zal Grease in december opnieuw te zien zijn in Tilburg.

Verkoopinformatie

Grease is te zien op vrijdag 11 en zaterdag 12 september om 20:15 uur in de schouwburg van Theaters Tilburg. De première op zondag 13 september is besloten, maar vanaf 15:00 uur arriveren gasten op de rode loper bij de hoofdingang. In december is Grease van 16 t/m 20 december te zien. Tickets: € 46 | € 42| € 36. Informatie & tickets via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 en aan de balie van Theaters Tilburg.