Nieuws

back to business
Let op! Dit artikel is al 653 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Regio Business organiseert voor de twaalfde keer BOB Back to Business borrel

Altijd wennen om na de vakantie terug aan het werk te gaan. Of je nou staat te trappelen of niet, de BOB Back to Business Borrel maakt de overgang lekker smooth. Met de twaalfde editie van deze borrel in de tuin van Auberge du Bonheur luidt Regio Business traditioneel de start van het nieuwe zakelijke seizoen in. Dit jaar op een wel heel bijzondere manier. Hooggeëerd publiek, graag uw aandacht voor: Cirque du Bonheur!

Maak kennis met de clowns, dompteurs en acrobaten die de bijzondere samenwerking met Auberge du Bonheur en Winter Wonder Circus Tilburg aan durfden te gaan. Vanaf 17.00 uur heet het team van Regio Business de bezoekers graag persoonlijk welkom met een lekker welkomstdrankje. Ze worden getrakteerd op heerlijke culinaire verassingen en ze bieden (optioneel) ook een inhoudelijk programma met de BOB Talkshow met Anna van Puijenbroek, CEO van HAVEP Bedrijfskleding. BOB Back to Business duurt tot 23.00 uur maar gasten zijn vrij om te komen en te gaan wanneer ze willen.

Nog geen lid? Kom kennismaken!

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname, iedereen kan eenmalig vrijblijvend kennismaken met de BOB Borrel (breng dus gerust een collega(ondernemer) mee). Het welkomstdrankje en het eten wordt aangeboden, je betaalt alleen voor de andere drankjes.

Aanmelden

Elkaar ontmoeten staat centraal tijdens BOB evenementen, maar Regio Business en Auberge de Bonheur zorgen ervoor dat er ook genoeg te beleven is. Ze rekenen graag op je komt Meld je (en eventueel je introducé) aan via deze link.

Reageer op dit bericht