Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1762 dagen oud en wellicht niet meer relevant

BOB Borrel in de nieuwe showroom Van Mossel aan de Ringbaan in Tilburg druk bezocht

Op woensdag 12 februari hebben zo’n 600 ondernemers uit de regio de BOB (Business Ontmoet Business) Borrel van Regio Business bezocht, deze keer in samenwerking met Van Mossel Tilburg. Genodigden kregen hiermee voor het eerst de onlangs compleet verbouwde showroom van Van Mossel aan de Ringbaan Noord in Tilburg te zien. Eric Berkhof, Algemeen Directeur bij Van Mossel Groep, bedankte de gasten voor hun interesse en aanwezigheid. 7 Februari jl. is bekend geworden dat Berkhof is uitgeroepen tot Automotive Manager van het jaar, mede door de wijze waarop hij de bedrijven die onder de Van Mossel Groep vallen, aan elkaar weet te binden en succesvol weet te maken. Naast een rondleiding door de nieuwe state of the art locatie konden bezoekers zakelijke contacten opdoen en deelnemen aan kennissessies om kennis te delen en hun netwerk uit te breiden. Ook politiek Tilburg was te vinden op de BOB Borrel, waaronder wethouders en lijsttrekkers Erik de Ridder, Roel Lauwerier en lijsttrekker voor Trots op Tilburg Joost van Puijenbroek.

BOB staat voor Business Ontmoet Business. Regio Business, uitgever van zakenmagazines onder dezelfde noemer, organiseert deze zakelijke evenementen speciaal om ondernemers in contact te brengen met collega-ondernemers. Daarnaast biedt Regio Business een online platform via www.regio-business.nl waar leden en andere geïnteresseerden met elkaar in contact kunnen komen.

van-mossel-borrel

Een overzicht van de bezoekers en een foto-impressie is terug te kijken op: http://www.regio-business.nl/agenda/12-02-2014/bob-borrel-van-mossel-tilburg/

Reageer op dit bericht