Nieuws

dolfijn bowling
Let op! Dit artikel is al 402 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Bouw Dolfijn Bowling gaat gestaag verder: bowlingbanen nu te reserveren

Het was eventjes stil rondom Dolfijn Bowling op Tilburg.com. Eind augustus meldden we dat Dolfijn voor de kerst haar deuren zou openen. Door vertraagde bouwwerkzaamheden wordt dat waarschijnlijk vanaf de carnavalsvakantie. 

”Vanaf 12 februari kun je bij ons bowlen en je kunt nu al online je bowlingbaan reserveren. Alles wat eerder mogelijk is, is mooi meegenomen,” zegt Thomas Dol van hét Tilburgse bowlingcentrum. Extra leuk: reserveer je voor 31 december 2017, dan krijg je 25% korting per uur per baan. Hoe meer uur je gaat bowlen en hoe meer banen je vastlegt, hoe hoger de korting.

Extra activiteiten

Zoals jullie waarschijnlijk al weten, worden er naast bowlen nog een aantal andere activiteiten aan het spelaanbod toegevoegd. Zo worden er escaperooms gemaakt, keert glow-in-the-dark golfen in een nieuw thema terug en zijn er twee verschillende virtual reality machines.

Ook de kidscorner keert terug in de nieuwe accommodatie. ”Naar de precieze invulling zijn we nog aan het kijken. Hierover maken we zo snel mogelijk meer bekend.”

EK jeugd bowling

Ondanks dat Dolfijn Bowling nog niet open is, heeft de Europese Bowling federatie het vertrouwen in het Tilburgse familiebedrijf uitgesproken. Ze hebben namelijk in 2020 de eer om het EK jeugd bowling in Tilburg te organiseren. Eerder was Dolfijn in 2012 al het decor van het EK bowlen voor dames.

Reageer op dit bericht