BOV-trofee dit jaar in een volledig andere setting

Op 6 november aanstaande vindt voor de 15e maal de uitreiking van de BOV-trofee plaats met op de volgende finalisten podium: Axon Digital Design, Basiq Dental en MTD Nederland.

Dit jaar een volledig ander setting, waarmee wij als organisatie een forse kwaliteitsslag denken te hebben gemaakt. In de Koepelhal in Tilburg zal -naast de trofee voor de Beste Ondernemers Visie- ook weer de Junior Kamer Junior Trofee worden uitgereikt. Echter dit jaar tijdens een sprankelende showdiner(!). Dit houdt in dat er geen lopend buffet is zoals u gewend bent, maar dat u het eten uitgeserveerd krijgt met tussendoor de uitreiking/show. Het diner wordt verzorgd door de chef-koks van Kok Verhoeven, Auberge de Bonheur en Cookaholics. Wouter van Laarhoven (voorheen van sterrenrestaurant De Molen) zal tevens één van de 4 gangen bereiden. Een uniek concept, met op culinair gebied het spreekwoordelijke neusje van de zalm. Uiteraard zullen bij dit bijzondere diner passende wijnen worden uitgeschonken.

Het gevolg van deze nieuwe opzet is wel dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Daar waar het bezoekersaantal de afgelopen jaren rond de 800 lag, kunnen we nu slechts 500 gasten voorzien van een zitplaats. Interesse om ook dit jaar dit evenement bij te wonen? Ga dan naar www.bov-trofee.nl om kaarten te kopen/bestellen. Aangezien al 85% van de kaarten is verkocht, lijkt enige haast geboden (!)

Heeft u de voorkeur om een tafel te kopen (10 personen) óf heeft u andere vragen, neem dan contact op via info@bov-trofee.nl.