Broodje Jantje steunt Jantje Beton

kermisactie Broodje Jantje

Tijdens de Tilburgse Kermis in 2011 heeft Broodje Jantje een speciaal broodje met Joppiesaus geïntroduceerd: Broodje Jantje Beton. Van ieder verkocht broodje ging 25 cent naar het goede doel: Jantje Beton. De overhandiging van de eerste cheque was het begin van een duurzame samenwerking tussen dit goede doel en bekende snackformule aan het Pieter Vreedeplein.

Broodje Jantje Beton is inmiddels niet meer weg te denken uit het assortiment. De actie waarbij € 0,25 van ieder broodje aan Jantje Beton wordt overgemaakt aan het goede doel is voortgezet. Dit leidt tot een jaarlijkse bijdrage aan een kinderproject in Tilburg. Onlangs is er een prachtige cheque met een waarde van € 776,50 uitgereikt aan Basisschool Cleijn Hasselt. Alle leerlingen en leraren van de basisschool en Marlies Bouman van Jantje Beton waren aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen. ‘Broodje Jantje is een typisch Tilburgse lekkernij, dus willen we een bijdrage leveren om de kinderen uit onze stad een mooie speelplek te geven’, aldus Briene Brienissen van Broodje Jantje.

Jantje Beton ontwikkelt met het project “Gezonde schoolpleinen” een nieuw schoolplein voor Basisschool Cleijn Hasselt. Een Gezond Schoolplein stimuleert bewegen en spelen, bevat groene elementen, wordt gebruikt als buitenlokaal en is na schooltijd geopend als buurtspeelplek.

 

Meer informatie op:  www.broodjejantje.nl en www.jantjebeton.nl

Meer info over Gezonde Schoolpleinen op https://www.jantjebeton.nl/thema/2-gezondeschoolpleinen/