Nieuws

budgetkermis
Let op! Dit artikel is al 439 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Budgetkermis Tilburg beleeft geweldige start op evenemententerrein ’t Laar

Afgelopen weekend stond het openingsweekend van de budgetkermis op het programma. Ondanks dat er tal andere evenementen werden georganiseerd in de stad, zijn zowel exploitanten als de gemeente meer dan tevreden over de opkomst. Vooral op zondag was het soms dringen geblazen bij de attracties. Kinderhelden uit het zandkasteel kwamen namelijk op bezoek. 

Betaalbaar plezier

De budgetkermis in Tilburg staat garant voor betaalbaar plezier. Voor de grote attracties ben je namelijk maximaal €2,50 kwijt (met uitzondering van Virtual Reality) en voor kinderattracties €1,80. Ook de spelletjes en kermis lekkernijen werken met aangepaste prijzen. Er staan bijna veertig attracties en er is voor ieder wat wils. Je kunt de kermis nog tot en met zondag 2 juni bezoeken.

Kermis voor iedereen

Door de medewerking van de aanwezige kermisexploitanten en inzet van Robert Martens (conciërge Willem II College) is het weer mogelijk gemaakt dat er dinsdag 28 mei 500 kinderen gratis kermis kunnen vieren. Grote sponsoren zoals Rofianda, D’Hairstyling en vele andere bedrijven dragen bij.

Inmiddels zijn de vrijkaarten uitgedeeld bij Stichting Het Vergeten Kind, de Voedselbank en Traverse Tilburg. Meer informatie kun je vinden op de website. 

Reageer op dit bericht