Burgemeester Noordanus opent Ontmoetingscentrum Rabobank

Donderdag 16 april vond de officiële opening plaats van het duurzaam verbouwde Ontmoetingscentrum van Rabobank Tilburg en omstreken. Voorafgaand aan de officiële opening gingen 24 vertegenwoordigers uit het regionaal bedrijfsleven, onderwijs en politiek met elkaar in gesprek.

Bijzonder dialoog

Tijdens deze bijzondere dialoog gingen de topmensen in wisselende samenstelling in debat over drie Tilburgse thema’s. Onder hen Wiebe Draijer, voorzitter van de raad van bestuur van Rabobank Nederland, en burgemeester Noordanus. Er werd gesproken over Onderwijs en regionale economie, Tilburg MKB-stad en Tilburg & Feed the World. De deelnemers waren eensgezind in hun conclusie dat de kracht van Tilburg zit in de diversiteit van de stad en daarbinnen het vermogen om verbindingen tot stand te brengen. Ondernemers, overheid en onderwijs hebben elkaar hard nodig om de ambities die er zijn te realiseren. Rabobank Tilburg en omstreken wil daar graag een bijdrage aan leveren. Een rol die de deelnemers de bank ook toedichten.

Opening ontmoetingscentrum

Het debat vond plaats voorafgaand aan de officiële opening van het Ontmoetingscentrum. Na een ingrijpende verbouwing werd het duurzaam verbouwde pand officieel in gebruik genomen door burgemeester Noordanus in bijzijn van 150 gasten. De burgemeester bracht zijn gelukwens over met behulp van virtuele graffiti op een groot scherm. Hij gaf aan trots te zijn op ‘zijn’ Rabobank door de sterke verbinding die de bank legt in onze regio. Noordanus sloot af met een toost op een duurzame toekomst van de Rabobank in Tilburg.