Burgers Verhuur neemt J. Holleman Hoogwerkerverhuur over

Burgers Verhuur overname

Machineverhuurbedrijf Burgers Verhuur kondigt de overname aan van branchegenoot J. Holleman Hoogwerkerverhuur. Het bedrijf J. Holleman Hoogwerkerverhuur is een bekende naam in de regio Breda voor de verhuur van hoogwerkers. Burgers Verhuur versterkt met deze overname zijn positie in West-Brabant. Het Tilburgse machineverhuurbedrijf heeft al een vestiging in Breda en levert machines op bouwprojecten in heel Nederland. Burgers Verhuur biedt een ruime machinevloot, waaronder hoogwerkers, verreikers en heftrucks. Met de overname heeft Burgers Verhuur naast een mooie uitbreiding van de klantenkring in één klap een groter machinepark en meer transportmogelijkheden, dus flink meer slagkracht.

Een prachtige stap

‘De overname van J. Holleman Hoogwerkerverhuur is een prachtige stap in de groei van ons bedrijf. Zeker na de strategiewijziging die we onlangs hebben doorgevoerd, waarbij we voortaan uitsluitend grote bouwmachines verhuren. Het assortiment en de klantenkring van J. Holleman Hoogwerkerverhuur sluiten daar perfect op aan. Met veel focus en een servicegerichte aanpak gaan we deze voortzetten en uitbouwen’, aldus Frank Burgers, oprichter en eigenaar van Burgers Verhuur.

‘Ik ben heel blij dat ik in Burgers Verhuur een gewaardeerde branchegenoot en geschikte opvolger heb gevonden, waar ik de bedrijfsactiviteiten vol vertrouwen aan overdraag. Burgers Verhuur streeft dezelfde hoge servicegraad en persoonlijke aanpak na als onze klanten gewend zijn. Ik ben er dan ook van overtuigd dat Frank Burgers met zijn team onze goede naam gaat voortzetten,’ vertelt Johan Holleman van J. Holleman Hoogwerkerverhuur over de overname.

Verhuizing

De vestiging van Burgers Verhuur in Breda verhuist naar het pand van J. Holleman Hoogwerkerverhuur op Kalshoven 18, omdat daar een groot buitenterrein is voor opslag van machines. Deze vestiging dient als logistieke hub en is open op afspraak voor het afhalen en terugbrengen van machines. De machinespecialisten van Burgers Verhuur geven indien gewenst advies op locatie, vanuit het hoofdkantoor in Tilburg worden huuroplossingen geregeld en het transport gepland.

Over Burgers Verhuur

Burgers Verhuur is een snelgroeiend machineverhuurbedrijf met ambitie; de beste partner in machineverhuur zijn voor alle bouwbedrijven in Zuid-Nederland. Vanuit de vestigingen in Tilburg en Breda wordt een breed assortiment aan bouwmachines verhuurd, waaronder hoogwerkers, verreikers en heftrucks. Burgers Verhuur voert onderhoud en keuring uit in eigen werkplaats en biedt een transportservice, waarmee machines door heel Nederland bezorgd worden.