Nieuws

Let op! Dit artikel is al 962 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Café Philip in top 3 populairste danscafés van Nederland

Op de eerste avond van het Amsterdam Dance Event, een gigantisch evenement waar de beste dj’s draaien, zijn de Nightlife Awards uitgereikt. Café Philip is daarin geëindigd op de tweede plek in de categorie ‘populairste danscafé van Nederland.’ Een mooie erkenning voor de Tilburgse horecazaak aan de Korte Heuvel. 

Op de eerste plaats eindigde Discotheek Danzig uit Den Haag. In de categorie ‘beste club’ won Club Vie uit Rotterdam.

Vervroegd verjaardagscadeau

De tweede plaats is een prachtig vervroegd verjaardagscadeau voor Café Philip, dat over anderhalve week uitgebreid haar elfjarig bestaan viert. Dan heeft de zaak van drie verdiepingen, bestaande uit een café, club en pub, overigens al een mooie programmering staan. Artiesten van DJ Brooklyn, John West, K-Liber en Puinhoop Kollektiv komen de verjaardag van Philip meevieren.

Natuurlijk wil Café Philip deze mooie erkenning niet aan zich voorbij laten gaan en willen ze de tweede plaats graag samen met jullie vieren. Op Facebook roepen ze op om met originele feest ideeën te komen. Het meest originele idee voeren ze uit.

Nightlife Awards

De Nightlife Awards zijn populariteitsprijzen die al sinds 2002 worden uitgereikt. Het uitgaanspubliek bepaalt dus welke horecagelegenheden er met de prijzen vandoor gaan. In totaal zijn 830 Nederlandse horecagelegenheden in verschillende categorieën genomineerd.

Reageer op dit bericht