Nieuws

banditos
Let op! Dit artikel is al 774 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Café Philip programmeert ‘Next-gen’ BN-ers tijdens Tilburgse kermis

Vengaboys, Mental Theo, Paul Elstak en Brainpower: bekende namen die een heleboel jeugd misschien niet eens kennen. Er staat een nieuwe generatie BN-ers en Influencers aan de deur te kloppen. Ze maken faam door te bloggen, vloggen & muziek te maken en zijn gigantisch populair op sociale media als Instagram en YouTube.

Het is juist deze generatie artiesten die momenteel gigantisch populair is onder de jeugd. Een volgersschare op social media van 500.000 mensen is tegenwoordig ‘vrij normaal’ en dat deze artiesten rustig over straat kunnen is eerder uitzondering dan regel. Ook Café Philip ziet in dat dit de artiesten zijn die momenteel ‘booming’ zijn en programmeert er een hoop tijdens de Tilburgse kermis.

Next-gen BN-ers bij Café Philip

Voorbeelden van artiesten die je tijdens de Tilburgse kermis kunt zien bij Café Philip zijn SUPERGAANDE, Jack $hirak en Dave Roelvink. SUPERGAANDE is een presentatieduo dat met 540.000 abonnees furore maakt op YouTube. Voordat beide heren (Qucee en Nesim) programma’s op YouTube maakten, waren ze al actief in de muziekindustrie. Dit hebben ze het afgelopen jaar weer opgepakt en heeft geresulteerd in hits met miljoenen streams zoals bijvoorbeeld ‘Pardon Doe Normaal’, ‘Wat Nog Meer’ en ‘Accepteren’. Op de openingsavond van de kermis treden ze met hun dj/mc act op in Café Philip.

Als zoon van zanger Dries is Dave Roelvink al wat langer bekend in ‘het wereldje’. Sinds hij ook dj is, is zijn populariteit enorm gestegen. Hij stond in duizenden clubs en op honderden festivals en brengt tegenwoordig ook zelf muziek uit. Hoor jij op 25 juli gillende meiden in de buurt van de Korte Heuvel, dan kan dit kloppen. Dave Roelvink geeft dan namelijk een optreden in Café Philip.

Ook Jack $hirak mag je tegenwoordig een hele grote jongen in de muziekindustrie noemen. Hij brak door met zijn productie voor Drank & Drugs van Lil Kleine en Ronnie Flex, produceerde monsterhits als ‘Krantenwijk’, ‘Blijf Bij Mij’, ‘Loterij’ & ‘Patsergedrag’ en brengt tegenwoordig ook zijn eigen singles uit. Een combinatie van al deze hits en producties kun je tijdens zijn dj-set op 26 juli in Café Philip verwachten.

Kermisprogramma Café Philip

Tijdens de Tilburgse kermis is Café Philip tien dagen lang tot 04:00 uur geopend. Zoals je van ze gewend bent, is de entree alle dagen helemaal gratis. Check hieronder het volledige kermisprogramma van Café Philip.

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis:

 

Reageer op dit bericht