Nieuws

heel besterd bakt
Let op! Dit artikel is al 241 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Anne Denissen wint met haar Candybar Chocolate Heel Besterd Bakt 2018

Anne Denissen heeft Heel Besterd Bakt 2018 gewonnen met haar Candybar Chocolate. Zaterdag 22 september vond de finale van de derde editie plaats. De vakkundige jury bestaande uit: Esmah Lahlah (buurtwethouder), Anita Ammann (Bakkerij Eigenzinnig), Anne  (Anne Travel Foodie), Maaike van Lieshout (Bakkerij Floor van Lieshout) en Doris van Veen (Tilburg.com) had de belangrijke taak om uit vijf finalisten de winnende taart te kiezen.

Anne gaat samen met Bakkerij Eigenzinnig kijken of haar winnende Candybar in de winkel komt. In ieder geval mag ze haar candybar aanbieden aan de hele gemeenteraad!

Tilburgse Koffie / Thee met taart

Klanten en buurtbewoners hadden allemaal een uitnodiging in de brievenbus gekregen en wisten de weg naar het Besterdplein goed te vinden. Maar ook toevallige voorbijgangers schoven graag even aan voor een kopje tilburgse koffie van het Bèkske en Tilburgse thee van ArtofTea en een lekker stukje taart en lieten de weekboodschappen nog eventjes wachten. Alle bezoekers kregen een stemformulier waarop zij konden aangeven welke taart in hun ogen de beste/mooiste was. De publieksprijs werd gewonnen door Bo Jessen met haar Kruiken-Progres.

Candybar Chocolate van Anne Denissen
Candybar Chocolate van Anne Denissen

Prijzen, prijzen, prijzen!

Niet alleen de hobbybakkers uit de finale konden mooie prijzen winnen. Voor de bezoekers werden er de hele dag door verschillende loterijen georganiseerd. De ondernemers van de Besterd hadden hiervoor mooie kleine en grotere prijzen ter beschikking gesteld, waaronder wijn, waardebonnen, verrassingspakketten en een zonnebril. Er zijn een hoop mensen blij gemaakt deze dag!

Reageer op dit bericht