Caribische sferen in wijkcentrum de Poorten

Op 23 oktober 2011 organiseert de stichting Caribische senioren samen met de Surinaamse ouderen Tilburg een Caribisch dansfestijn voor senioren in Tilburg. De stichtingen spelen hiermee in op de landelijke campagne ‘Mag ik deze dans van U’ van NISB en Consument en Veiligheid. Vanaf 15.00 uur opent de Poorten haar deuren en kan men zich in Caribische sferen wanen. Iedereen is uitgenodigd om mee te komen doen. Het bekende televisieprogramma ‘Man Bijt Hond’ is er ook bij om opnames te maken. De toegang is gratis. 

Programma
Vanaf 15.00 uur komt Dj-Edsel. Hij zorgt voor de nodige Caribische tonen.
Senioren kunnen in de middag deelnemen aan diverse workshops zoals Zumba, Salsa, Afrikaanse dans, Hip Hop. Alleen komen kijken en genieten van het prachtige schouwspel kan natuurlijk ook. 

Tussen 18.00-19.00 uur kan er gegeten worden. Voor een Caribisch/Surinaams gerecht wordt €5,00 gevraagd. Hiervoor moet men zich het liefst vooraf aanmelden. Wacht u af tot de dag zelf dan geldt de regel ‘op=op’. Opgeven kan bij Marieta Emers, telefoonnummer: 013-4685379 of 06-3618861, e-mailadres: info.scst@gmail.com. 

Om 19.00 uur gaat het avondprogramma van start dat doorloopt tot 21.00 uur. Vrij dansen staat hier centraal. Ook hier kunnen belangstellende senioren binnenlopen om hun voetjes van de vloer te lichten. Meedansen is geen must. Vindt u het leuk om vanaf een tafeltje toe te kijken dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. Pak de uitnodiging van ‘Mag ik deze dans van U’ daarom aan en kom op 23 oktober naar wijkcentrum de Poorten.

Bewegen door de dansen
Bewegen is goed en dansen is een prima manier om dit te doen. De stichtingen werken graag aan dit motto mee omdat dansen in hun bloed zit. Dansen maakt vrolijk en mensen ontmoeten elkaar. Samen dansen brengt ook sfeer en plezier en dat willen de Caribische senioren graag met andere senioren uit de stad delen.