Carnaval Flepsteppers in Theaters Tilburg

Kaartverkoop van start

Volgende maand is het weer zo ver! Dan barst het feestgedruis in Tilburg los tijdens het Carnavalsfeest van de Flepsteppers in Theaters Tilburg. Dat betekent weer een traditioneel succesvol Seniorenfist, het grote Flepstepper Schouwburg Fist, het Kouwvoetenfist en voor de jongste carnavalsvierders het Kènderfist. Kaarten zijn te bestellen bij Theaters Tilburg.

Corry Konings
Op vrijdagmiddag 17 februari om 13:30 uur luiden de Flepsteppers Carnaval 2012 in met het Seniorenfist. Niemand minder dan zangeres Corry Konings brengt het publiek deze middag in de ultieme carnavalssfeer. Daarna gaat het feest verder met diverse carnavalsorkesten waaronder De Spulse Vrêukers, de Frutblaozen en een humoristische act van Trio Keps. Tonpraoter Cees Coolen maakt het 'fist' compleet.

Prima sfeer en muziek
Op de zaterdagavond is het tijd voor het welbekende Flepstepper Schouwburg Fist. Uiteraard met een dj, maar ook met vele optredens en vooral met een prima sfeer. In de studio zijn optredens van Marc van Alphen, Gabor, Perry Zuidam en REP en in de Studiofoyer van Peer de Graaf met band. Voeg daarbij nog DJ Johan en een optreden van de Carnavalsgekken en hier wordt carnaval gevierd, zoals carnaval bedoeld is.
En bent u de volgende dag tijdens d'n Opstoet weer enigszins opgefrist… kom dan op de zondagmiddag naar het gratis Kouwvoetenfist met DJ Joost & Kevin en diverse Carnavalsorkesten.

Groot feest voor de kleinsten
Op carnavalsdinsdag is het Kènderfist in de studio van Theaters Tilburg. Kinderen kunnen swingen op de muziek van DJ Joost & Kevin en ook kindervriend, zanger en presentator Peer de Graaf is van de partij. Daarnaast kunnen de jonge carnavalsvierders zich laten schminken, genieten van popcorn en suikerspinnen en meedoen aan de Workshop Streetdance.

Kaarten voor de Flepstepper Carnavalsfeesten (behalve het gratis Kouwvoetenfist) zijn verkrijgbaar via de website www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013- 543 22 20 of aan de balie van Theaters Tilburg van maandag t/m zaterdag tussen 12.00 en 18.00 uur.

  Carnaval in Tilburg Kruikenstad!
het officiële programma
de lekkerste carnavalsmenu's
het carnavalsplein

De kwèèkers :
alle carnavalskwèèkers
stuur jouw kwèèker in
word fan van de kweekerpage