Nieuws

carnavalskwèèkers
Let op! Dit artikel is al 241 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Carnaval is coming: stuur nu je carnavalskwèèkers in!

Carnaval valt laat dit jaar, maar dat zorgt ervoor dat we ons optimaal kunnen voorbereiden op dit prachtige feest. Bij carnaval horen natuurlijk onze Tilburgse carnavalskwèèkers en daarvoor kunnen we jullie hulp weer meer dan goed gebruiken. 

Kwèèkers

Je kent ze wel, de gekleurde kaartjes met Tilburgse spreuken die je tijdens carnaval tegenkomt in Kruikenstad. We kunnen deze natuurlijk zelf verzinnen maar vinden het veel leuker als deze van jullie komen! Stuur je favoriete Tilburgse spreuk via onderstaand formulier in en misschien ben jij vanaf dit jaar Opperkwèèker (Kruik met een eigen Kwèèker).

Tegenwoordig hebben we trouwens ook kwèèkeremblemen voor op je carnavalsoutfit. We hebben er hier nog maar een aantal van. Je kunt ze bestellen in onze webshop.

Inzending carnavalskwèèker

  • Vul hier jouw Kweeker in

Zelf Kwèèkers maken

Weet jij nog een aantal Tilburgse uitspraken voor op een Kwèèker en wil jij de kans absoluut niet missen om gekroond te worden tot Opperkwèèker? Ga dan nu zelf aan de slag met het maken van jouw Kwèèker! Via deze weg kun jij zelf Kwèèkers ontwerpen en delen met je vrienden. Heel veel plezier!

Reageer op dit bericht