Nieuws

Carnavalsfeestjes in Tilburg
Let op! Dit artikel is al 1869 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Carnavalsfeestjes in Tilburg deze week

In de laatste week voor carnaval zijn er al genoeg carnavalsfeestjes in Tilburg en omgeving. Kun jij niet wachten tot Tilburg wordt omgetoverd tot Kruikenstad en wil je nu al je kiel uit te kast trekken en feesten? Dat kan! Lees snel verder voor de carnavalsfeestjes in Tilburg en omgeving deze week. 

Tonpraoten in Berkel-Enschot

Zeven tonpraoters staan op vrijdag en zaterdag in de Druiventros in Berkel-Enschot om jou lekker te laten lachen. Wil jij deze leuterèèrs aan het werk zien? Kaarten kosten €9,50 per stuk. Een greep uit de tonpraoters: Jasper van Gerwen, Paul Timmermans en Ludo van Vliet. Lees verder voor meer informatie over deze tonpraoters.

Proefblaoze in de binnenstad

De vele kapellen en orkesten trekken zaterdag door de stad en zorgen voor een carnavalesk sfeertje tijdens het Proefblaoze. Het evenement wordt om 13:00 uur geopend door de prins en gaat door tot 17:00 uur. Benieuwd welke kapellen en orkesten de muziek verzorgen? Bekijk dan het volledige programma.

Corné Hannink Fotografie is gespecialiseerd in: - Portret fotografie - Zwangerschaps fotografie - Kinder fotografie - Bedrijfs fotografie - Product fotografie - Evenementen fotografie - Bruidsreportages - Fotofeestjes - Workshops: Leren fotograferen met een spiegelreflex camera, Nachtfotografie, studiofotografie, etc

Alles over carnaval in Tilburg

Carnaval Tilburg
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van carnaval in Tilburg…de grootste online opstoet van Kruikenstad!

Reageer op dit bericht