Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1906 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Carnavalsstichting Tilburg zoekt een KruikenDJ 2016

De Carnavalsstichting is op zoek naar de KruikenDJ 2016. Op 29 januari organiseert de stichting voor de eerste keer een #Kruikenparty in de MIDI Tilburg, met een DJ-battle voor jongeren van 13 t/m 17 jaar. De winnaar mag zichzelf KruikenDJ 2016 noemen, draait in 013, op de Heuvel en wint een DJ-workshop.

Tijdens de #Kruikenparty op 29 januari vindt een DJ-battle plaats: 6 jonge DJ’s mogen elk een set van een halfuur draaien, waarvan 10 minuten uit carnavals-/feestmuziek moet bestaan. De DJ met de meeste stemmen van het aanwezige publiek en de vakjury, mag zich KruikenDJ 2016 noemen. Hij of zij draait tijdens het Tjeukefist in 013 en bij de intocht van de Kènderstoet op de Heuvel. Bovendien ontvangt de KruikenDJ een gratis DJ-workshop van exclusivedeejays.nl. En is de winnaar écht goed? Dan kan hij of zij zelfs een contract bij exclusivedeejays.nl verdienen!

Meedoen

DJ’s kunnen zich tot 28 december 2015 opgeven voor de DJ-Battle door een filmpje van hun DJ-skills te uploaden op Instagram of op Kruikenstad.nl met #Kruikenparty2016 en #Kruikenparty. Ook kunnen ze een filmpje aanleveren via jeugdzaken@kruikenstad.nl. De vier deelnemers met de meeste likes mogen meedoen aan de DJ-battle in de MIDI Tilburg. Op 5 januari 2016 worden de winnaars bekend gemaakt. 2 andere DJ’s ontvangen een Wildcard van de Carnavalsstichting.

De vakjury tijdens de #Kruikenparty bestaat uit host en DJ Mark van Etten, exclusivedeejays.nl, vertegenwoordigers vanuit de Carnavalsstichting en de publieksjury.

Kaarten

Kaarten voor de #Kruikenparty kosten € 9,- (inclusief welkomstdrankje). Ze zijn te vinden op www.kruikenstadkaarten.nl en worden niet aan de deur verkocht. Er wordt geen alcohol geschonken en het is niet toegestaan het feest tussentijds te verlaten. Toegang is alleen mogelijk met een schoolpas van een Tilburgse of Goirlese middelbare school en een geldig toegangsbewijs.

Koop hier je kaarten, Bekijk hier de inzendingen en meld je aan en bekijk het evenement. Lees hier meer over de Kruikenparty en de spelregels: www.kruikenstad.nl/agenda/kruikenparty

Reageer op dit bericht