Carpaccioliefhebbers opgelet: Carpaccio Club zet speurtocht met magneetjes uit waarmee je kans maakt op een diner!

Carpaccio Club Tilburg

In juni opende Carpaccio Club aan de Korte Heuvel haar deuren in het voormalige pand van Ribs Factory. Je geniet hier van allerlei carpaccio varianten voor lunch of diner, maar ook heerlijke gerechten van de Big Green Egg. Nu is Carpaccio Club creatief aan de slag gegaan. Tijdens een rondje in Tilburg, hebben zij hier en daar wat magneetjes achtergelaten. En wanneer jij een van deze magneetjes weet te bemachtigen, ga jij een hele fijne avond tegemoet bij Carpaccio Club. Lees snel verder.

Magneetjes speuren

De magneetjes zijn namelijk goed voor €50,- Carpaccio Club tegoed. Deze kun je besteden aan een lekkere lunch, of bijleggen aan een uitgebreid diner. Herken jij een van onderstaande plekken? Laat het Carpaccio Club dan meteen weten, maak een foto op locatie en neem die samen met de magneet mee aan je bezoek bij het restaurant. Wij zetten laten je de locaties nog even zien.

Carpaccio Club Carpaccio Club Carpaccio Club Carpaccio Club

Wacht niet langer en claim jouw magneetje! Check hier alvast de menukaart voor al het lekkers wat Carpaccio Club te bieden heeft.

Meer informatie

Ben je nieuwsgierig geworden naar De Carpaccio Club? Check dan vooral de website voor meer informatie. Voor actuele updates, acties en nieuwtjes kun je ze ook volgen op Facebook en Instagram.

Bekijk hieronder de openingstijden van Carpaccio Club Tilburg (als de coronarichtlijnen dat toelaten).

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: gesloten
  • Woensdag: 11:00 – 00:00 uur
  • Donderdag: 11:00 – 00:00 uur
  • Vrijdag: 11:00 – 02:00 uur
  • Zaterdag: 11:00 – 02:00 uur
  • Zondag: 11:00 – 00:00 uur

Werken bij Carpaccio Club

Lijkt het jou leuk om te werken bij Carpaccio Club? Dat kan! Ze zijn namelijk op zoek naar versterking van het team. Bekijk onderstaande vacature voor meer informatie.