Nieuws

Chocolottery
Let op! Dit artikel is al 409 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Van chocolaterie naar chocolottery: Friandries viert officiële opening met een feestmaand

De nieuwe winkel van Friandries is af. De etalage is aangekleed, de vitrines zijn gevuld en elk product is voorzien van een Friandries-waardige verpakking. Tijd om de winkel officieel te openen. “We zijn er, en dat willen we vieren.”

2018 was een veelbewogen jaar voor chocolatier Dries Michels en zijn compagnon Sep van Hannen. Na verschillende pop-upstores, verbouwingen en een ongekend hete zomer kan de winkel nu echt open. En dat wordt goed gevierd.

Dries

Feestelijke openingsmaand

December is dé chocolademaand bij uitstek en de maand die Friandries officieel op de kaart moet zetten. Met man en macht worden wekelijks kilo’s chocolade verwerkt tot chocolade-art. Van bonbons en chocoladerepen tot dragees en maandelijkse skulls. Uiteraard in een feestelijk jasje gedurende de maand december.

“We zijn druk bezig met grote kerstballen, vergelijkbaar met de paaseieren uit ons paasassortiment. Daarnaast maken we kerstbonbons en is ook onze Skull van de maand aangepast op de feestdagen. De skull is uitgevoerd in een rood-zwart jasje van pure chocolade en gevuld met gepocheerde peer en een ganache van zwarte thee en steranijs”, aldus Dries.

Een chocolaterie mét chocolottery

Kennismaken met de chocoladekunst en het kerstassortiment van Friandries doe je bij uitstek in december. De winkel opent namelijk in stijl met een Chocolottery: de hele maand december ontvang je bij elke aankoop in de winkel een lot. Je speelt automatisch mee en maakt kans op mooie chocoladeprijzen.

31 december wordt de balans opgemaakt en worden er 50 loten getrokken. Via social media worden de winnaars op de hoogte gesteld. Loten worden in de winkel verzilverd voor een geheimzinnige envelop die het daadwerkelijke cadeau prijsgeeft. Wat je zoal kunt verwachten? Dries en Sep hebben mooie prijzen in het verschiet liggen: “We verloten verschillende producten uit ons assortiment én bieden toffe abonnementen aan. Zo maak je bijvoorbeeld kans op een heel jaar lang elke maand een gratis chocoladereep of doosje skulls.” Extra leuk: wij mogen ook een jaar lang gratis chocolade bij Friandries weggeven. Doe eventjes mee met de prijsvraag.

chocolottery

Reageer op dit bericht