Claassen Logistics wint de 25e BORT Prijs

BORT Prijs

Claassen Logistics is dit jaar de winnaar van de BORT Prijs, een prijs voor goed ondernemerschap in Tilburg. Die prijs is op 9 oktober in Cinecitta uitgereikt door wethouder Berend de Vries in bijzijn van onder andere de genomineerden met hun gasten, oud-winnaars, de juryleden en burgemeester Theo Weterings.

De drie genomineerden

  • De ART Group
  • Claassen Logistics
  • LAN Handling Technologies

De ART Group is de enige overgebleven gereedschapsmakerij in onze stad, Claassen Logistics is een sterk groeiend logistiek bedrijf dat zich het oudste bedrijf van Tilburg mag noemen en LAN Handling Technologies is uitgegroeid tot een toptoeleverancier van handling systemen voor de voedingsindustrie. Kortom, alle drie bedrijven met een voorbeeldfunctie en dat geldt ook voor hun huisvesting.

Winnaar BORT Prijs

De keuze is uiteindelijk gevallen op Claassen Logistics vanwege de maatschappelijke betrokkenheid, bevlogenheid en verbondenheid met Tilburg van de ondernemer achter de onderneming Florent Claassen. Florent Claassen is de ondernemer die zijn bedrijf heeft uitgebouwd tot een voorbeeldonderneming voor anderen. Dat heeft hij gedaan door bestuurlijk actief te zijn in tal van maatschappelijke organisaties, door samenwerking te zoeken met omringende ondernemers op het gebied van innovatie, duurzaamheid en veiligheid, door het steunen van een reeks van lokale activiteiten die het leven in onze stad veraangenamen, door sponsoring van tal van sportverenigingen en goede doelen en door het zijn van Tilburger onder de Tilburgers.

Federatie BORT bestaat uit: Top013, Bedrijvenpark Enschot en de Vitaal Verenigingen Het Laar, Kanaalzone, Katsbogten, Kraaiven, Loven, Vossenberg en Vossenberg West II.