Nieuws

Let op! Dit artikel is al 177 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Club FIX omgetoverd tot sportschool FIX Health Club

Clubavonden organiseren; dat gaat even niet meer lukken voor Club FIX aan het Pieter Vreedeplein. Maar dat betekent niet dat er niets meer te beleven valt. Sterker nog: juist door de coronacrisis werd FIX gedwongen om na te denken over een andere vorm en dat werd snel gevonden. De club is inmiddels verdergegaan als sportschool onder de naam FIX Health Club.

Van maandag tot en met zaterdag kun je bij FIX Health Club werken aan je gezondheid. Het concept is ontstaan vanuit een maatschappelijk oogpunt om hoge kwaliteit en plezier tijdens het sporten voor iedereen toegankelijk te maken.

Achtergrond in fitness

Eigenaren Roy Imming, Sjaam Paragh en Jos van Wordragen stonden voor een uitdaging: Club FIX kon door corona niet meer opengaan als discotheek, maar met een achtergrond in fitness en de beschikking over veel hoogwaardige apparaten, was het al snel duidelijk wat er met de ruimte van FIX onder het Pieter Vreedeplein kon gebeuren. Nu is FIX Health Club een van de uitgelezen plekken om in Tilburg onder professionele begeleiding te werken aan je gezondheid.

FIX Health Club

Eenheid

De unieke vibe en de gastvrijheid van de discotheek is behouden: met de imposante boksring in het midden en gave posters van onder andere Michael Jordan en Muhammad Ali, doet de sportschool hun roots in de urban scene eer aan. De sportschool is voor iedereen toegankelijk en ‘eenheid’ is dan ook belangrijk voor de eigenaren. Imming: “Iedereen moet zich bij FIX Health Club thuis voelen en dat betekent dat we met al onze leden sámen aan de slag gaan. Geen oordopjes in, maar elkaar helpen terwijl de dj er een feest van maakt om in te trainen. Met up tempo beats en professionele begeleiding is het nog nooit zo leuk geweest om aan je gezondheid te werken.”

Dat gevoel van eenheid wordt versterkt door de inrichting: geen eilandjes onder fel tl-licht en spiegels, maar sfeervolle led-lampen en een app waarbij je ook buiten je bezoek om contact kan houden met de andere leden en trainers.

Faciliteiten

Naast state-of-the-art apparatuur van Technogym en Rogue heeft FIX een team aan trainers die al een uitstekende basis hebben voor het coachen van de leden. Bij FIX Academy krijg je ook nog les over voeding, trainingsprincipes, hormonal profiling en kun je groepslessen volgen.

Paragh: “De faciliteiten zijn er en juist nu is het essentieel dat we allemaal fit zijn. Dat kan hier zowel individueel als met groepslessen. Daarnaast begeleiden wij ook jongeren met een afstand tot de maatschappij. Door middel van coaching, begeleiding, sport, structuur en discipline helpen wij ze weer om de regisseur te zijn van hun eigen leven en richting te geven aan hun toekomst. Sport en gezondheid kan zoveel problemen wegnemen en we hebben dan ook binnen ons team ervaring met gemeente en GGZ-trajecten.” Van Wordragen: “Uiteindelijk willen wij mensen verder helpen en gelukkig maken. Een ieder die wij kunnen helpen bij het behalen van hun doelen is het voor ons waard om te doen wat wij nu doen.”

FIX Health Club

Extra info

Je vindt FIX Health Club aan het Pieter Vreedeplein. Ze zijn van maandag tot en met zaterdag geopend (check de website voor precieze tijden).  Op dit moment geldt er nog een New Season Special: voor slechts €19,95 per vier weken, kun je onbeperkt sporten bij de sportschool.

Winactie

Wil jij graag kennismaken met FIX Health Club? We mogen nu twee keer drie pakketten weggeven: Goud, Zilver en Brons. Het Gouden pakket is een een compleet jaarabonnement met intakegesprek, waarbij je wordt gemeten en er een plan van aanpak wordt gemaakt. Het zilveren pakket is een eenmalige personal training sessie waarbij er ook een ‘hormonal profiling’ wordt uitgevoerd. Het bronzen pakket is een supplement naar keuze uit de eigen FIX-lijn.

Je kunt de prijzen samen met een vriend/vriendin willen door mee te doen aan de actie op onze Facebookpagina. Tag eenmalig een vriend/vriendin onder het Facebookbericht van FIX Health Club. De winnaars worden een week later bekendgemaakt.