Nieuws

Let op! Dit artikel is al 297 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Club Smederij organiseert iedere zomerse zaterdag een minifestival

Slippertjes aan, korte broek aan, blote benen en genieten van zomerse biertjes. Club Smederij organiseert gedurende de komende zomerperiode bij lekker weer iedere zaterdag een festival. Want zul je net zien dat als het lekker weer is, er geen festival op de planning staat. 

De naam van het pop-up festival: Le Jardin. De Smederijtuin staat vanaf 18 mei op zomerse zaterdagen in het teken van house, disco en Italo. Entree is helemaal gratis.

Dansen, drinken en lekker eten

Zoals gezegd staat de eerste editie van Le Jardin op zaterdag 18 mei op het programma. Dan is het namelijk de seizoensopening bij Club Smederij. Het minifestival duurt van 16:00 – 23:00 uur en Dwight Foodhart (Tilburgse barbecue) zorgt voor het heerlijke eten. Overigens kun je ook zelf creatief bijdragen aan dit festival. Wil je hier meer informatie over of wil je een idee aandragen? Stuur dan een berichtje via Facebook.

Ben je benieuwd naar het geluid wat je gaat horen tijdens dit mini festival? Check dan vooral de playlist op Spotify.

Programma Smederij

Club Smederij programmeert de komende tijd weer fantastische evenementen, festivals en clubconcepten. Benieuwd welke? Check dan vooral eventjes de agenda.

Ben je benieuwd wanneer er in Tilburg grote festivals worden georganiseerd? Dan kun je het beste onze evenementenkalender raadplegen.

Reageer op dit bericht