Nieuws

zwoel clubnacht
Let op! Dit artikel is al 844 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Clubconcept Zwoel keert terug in Smederij met fashionshow, 80’s band en meerdere dj’s

Na een succesvolle eerste editie, keert clubconcept Zwoel op vrijdag 12 april terug in Club Smederij met een spetterende editie. Er wordt een fashionshow georganiseerd, treedt een catchy 80’s popband op, staat een deejane en twee dj’s maken de avond compleet.

Afgelopen zomer kon Tilburg genieten van dit nieuwe concept. Door te experimenteren met muziek, kunst en creatieve entertainment dient Zwoel meerdere doelgroepen tegelijk en creëert daardoor een LGBT-vriendelijke dansvloer.  Oftewel: iedereen kan zich welkom voelen, er heerst een zeer vrije sfeer en iedereen is gelijk.

Makers krijgen een podium

Naast een dansavond is Zwoel ook een plek waar kunstenaars en makers hun projecten kunnen etaleren. De foyer en clubruimte van de Smederij biedt veel ruimte voor verschillende specialisaties. Denk aan interactieve kunstinstallaties, dans, toneel en mode bijvoorbeeld.

Ben jij een kunstenaar en/of maker en lijkt het je leuk om deel uit te maken van Zwoel? Meld jezelf dan aan via het aanmeldformulier.

Meer informatie

Zwoel staat op vrijdag 12 april van 23:00 – 04:00 uur op het programma in Club Smederij. Joris Roosen geeft een fashionshow en muziekperformance, Sheila and the Kit band treedt op en Bossche DJ Iris Rijskamp zorgt voor fijne tunes. Tilburgse DJ’s Wout Schoenmakers en Quint van Heijst maken de line-up compleet.

Tickets kosten €10,- en zijn online te koop.

Reageer op dit bericht