Nieuws

shoco
Let op! Dit artikel is al 874 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Cocktails, shots, GT’s & barfood: borrelcafé Shoco opent op de Korte Heuvel

Na een flinke verbouwing is het dan eindelijk zo ver: borrelcafé Shoco opent op de Korte Heuvel. Ze lieten het voormalige pand van L’Olivo een flinke metamorfose ondergaan en aanstaande donderdag zijn ze voor het eerst open. 

Borrelen en barfood

Shoco wordt een gezellig borrelcafé met een uitgebreide kaart vol met cocktails, shots, gin-tonics en andere premium mixers. Natuurlijk hebben ze ook fantastische bieren en wijnen op de kaart staan. Anders dan andere borrelcafés zet Shoco in op een uitgebreide barfood kaart. Op deze kaart vind je voornamelijk barfood met Oosterse en Zuid-Amerikaanse invloeden. Denk aan mini-taco’s, tortilla’s, nacho’s, bao buns, yakitori en andere overheerlijke hapjes.

70’s, 80’s en 90’s disco classics

Naarmate de avond vordert, zal ook de muziek een belangrijke rol gaan spelen binnen Shoco. De zaak staat namelijk niet alleen voor shots en cocktails, maar ook voor disco. De DJ’s van de nieuwste zaak van de Korte Heuvel zullen je vermaken met de beste 70’s, 80’s en 90’s disco classics tot in de late uurtjes.

Openingstijden

Shoco is vanaf donderdag 11 juli wekelijks geopend van donderdag tot en met zondag. De zaak is op deze dagen vanaf 16:00 uur geopend.

Overigens zoeken ze ook nog een hoop personeel. Bekijk snel de vacature en solliciteer direct.

Reageer op dit bericht