Nieuws

coffee fellows
Let op! Dit artikel is al 1469 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Coffee Fellows opent volgende week aan het Pieter Vreedeplein

Nog een nieuwkomer aan het Pieter Vreedeplein! Eerder meldden we dat Scotch & Soda nog deze week haar deuren opent, en nu kunnen we melden dat Coffee Fellows waarschijnlijk op dinsdag 5 december opent. 

Op de plek van de voormalige Sissy Boy Daily kun je vanaf volgende week weer genieten van heerlijke koffie, broodjes en lekkere zoetigheden. Het Pieter Vreedeplein krijgt met de komst van Coffee Fellows, met een metrage van 216 m², een nog completer horeca aanbod.

Over Coffee Fellows

Coffee Fellows is een Duitse koffieketen die sinds het ontstaan in 1999 door heel Europa vestigingen openen. Je kunt er terecht voor zowel het ontbijt als lunch. Waar je aan moet denken? Bagels, scrambled eggs en nog veel meer. Ook voor de lekkerste koffies, latte-art en chai tea ben je binnenkort aan het Pieter Vreedeplein te vinden.

Op dit moment telt de keten zo’n 170 koffiecafés in Europa. De keten heeft aangekondigd verder uit te breiden, waaronder in Nederland, België en Zwitserland. In België zijn ze gevestigd met drie locaties (twee in Brussel en één in Charleroi) en in Nederland zijn ze gevestigd in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Utrecht, Hilversum, Enschede en binnenkort Den Haag. Coffee Fellows is blij hun formule te kunnen toevoegen aan het Pieter Vreedeplein in Tilburg.

Reageer op dit bericht