Nieuws

digitale
Let op! Dit artikel is al 370 dagen oud en wellicht niet meer relevant

ContourdeTwern lanceert digitale variant van Beursvloer Tilburg

Beursvloer Tilburg, een initiatief van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen ContourdeTwern, heeft onlangs een digitale variant gelanceerd: Digitale Beursvloer Tilburg. Het is een uitbreiding op de bestaande Beursvloer Tilburg, die jaarlijks in oktober in het Koning Willem II stadion wordt georganiseerd.

Op de nieuwe website worden vraag en aanbod van maatschappelijke organisaties en bedrijven gekoppeld. Het eerste thema van Digitale Beursvloer Tilburg is ‘coronahulp’. De eerste matches zijn in de afgelopen weken gemaakt.

Gesloten beurs

Op Digitale Beursvloer Tilburg kunnen maatschappelijke organisaties alle hulpvragen stellen die ze hebben, behalve financiële. Geïnteresseerde bedrijven kunnen hierop een aanbod doen en hun producten of diensten ter beschikking stellen. Net zoals bij Beursvloer Tilburg worden de deals met dichte beurzen gesloten. Zeker in coronatijd, waarin veel activiteiten worden opgezet en maatschappelijke organisaties met veel nieuwe en andersoortige vragen worden geconfronteerd, is er grote vraag naar allerlei diensten. Het nieuwe platform is speciaal voor bedrijven en maatschappelijke organisaties, en niet voor individuele vragen.

Digitale Beursvloer

Digitale Beursvloer Tilburg is een uitbreiding op Beursvloer Tilburg die in 2019 voor de 14e keer werd gehouden. Met meer dan 200 maatschappelijke organisaties en maatschappelijk betrokken bedrijven en bijna 600 matches was de 2019-editie een groot succes. Dit jaar vindt Beursvloer Tilburg op donderdag 6 oktober plaats in het Koning Willem II stadion in Tilburg. Albert Rusch, organisator van Beursvloer Tilburg: “De plannen om een digitale variant van Beursvloer Tilburg te maken lagen er al langer.

Beursvloer Tilburg is één keer per jaar, maar vraag en aanbod op maatschappelijk vlak wil je het liefst 365 dagen per jaar faciliteren. We kiezen hierbij voor een thematische aanpak om daarmee ook andere, nieuwe doelgroepen te kunnen bereiken. Door de coronacrisis hebben we de digitale variant nu versneld uitgerold en daarmee ook meteen het eerste thema ingevuld. De eerste succesvolle matches zijn inmiddels gemaakt: we hopen vanzelfsprekend dat er nog vele zullen volgen.”

Maatschappelijke organisaties en bedrijven die mee willen doen, kunnen zich opgeven via de website of een e-mail sturen naar info@beursvloertilburg.nl.

Reageer op dit bericht