Nieuws

coolblue
Let op! Dit artikel is al 511 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Coolblue opent dit jaar XXL-winkel in Tilburgse binnenstad

Coolblue opent dit voorjaar een nieuwe XXL-winkel in het centrum van Tilburg. De winkel van de internetgigant heeft een oppervlakte van zo’n 1.300m².

De nieuwe winkel in Tilburg wordt ingericht volgens het Coolblue XXL concept: in de winkel kunnen klanten meer dan 1.000 producten uitproberen. Daarnaast kunnen klanten er terecht voor specialistisch advies, directe service na aankoop, telefoonreparatie en het afhalen van online bestellingen.

Rand van het centrum

Dit voorjaar gaat de nieuwe winkel op het Piusplein open. De winkel heeft een oppervlakte van zo’n 1.300m² en ligt aan de rand van het centrum naast een parkeergarage. Hierdoor is de nieuwe Coolblue XXL goed te bereikbaar met het OV, fiets en auto.

Producten uitproberen in Coolblue winkel

Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even vasthouden en uitproberen. Wil je een nieuwe hoofdtelefoon, dan wil je toch even horen hoe die ‘echt’ klinkt. Ga je voor een nieuwe tv met soundbar, dan wil je dat eerst zelf horen en zien. Binnenkort is dit ook mogelijk in Tilburg.”

Reageer op dit bericht