Nieuws

raw
Let op! Dit artikel is al 307 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Coronacrisis maakt creatief: je kunt nu een latrelatie aangaan met RAW in de Spoorzone

Dat de Coronacrisis creatief maakt, weten we inmiddels. Maar bij RAW in de Spoorzone gaan ze wel heel creatief om met de horecasluiting. Je kunt nu een latrelatie aangaan met de horecazaak. 

En dat werkt als volgt: voor €25,- ga jij een latrelatie aan met RAW. Dit houdt in dat je naam op een latje in de zaak komt te hangen. Je naam krijgt dan ook een prominente plaats in de zaak. Wanneer de Coronacrisis voorbij is en RAW weer open mag, kun jij samen met iemand anders komen genieten van een maaltijd ter waarde van €46,-. Namelijk tweemaal de befaamde RAW-beef. Een heerlijk stukje ossenhaas in de jus die wordt geserveerd met brood, friet en RAWkost.

Inmiddels zijn ruim dertig mensen een latrelatie met RAW aangegaan. Wil jij dit ook? Stuur dan een mailtje naar info@raw013.nl.

Afhalen en thuisbezorgd

Overigens gaat RAW ook op andere creatieve manieren om met de Coronaperikelen. Zo doen ze verschillende wijken aan om de heerlijke biefstukken thuis te bezorgen. Ook hebben ze in de Spoorzone een afhaalloket waar je een kopje koffie, sapje of lunch kunt afhalen.

Reageer op dit bericht