Creatieve campagnemanager, marketing & meer: de leukste vacatures in Tilburg deze week

Nieuwe week, nieuwe kansen! Ook deze week zetten we de allerleukste vacatures van toffe werkgevers in de regio voor je op een rijtje. Zo zijn we ook zelf op zoek naar versterking! Lees snel verder. 

Uitgelichte vacatures

#1: Tilburg.com zoekt creatieve campagnemanager

Ja je leest het goed. Je hebt de kans om bij ons aan de slag te gaan! We zijn namelijk op zoek naar een creatieve campagnemanager met een vlotte pen. Ben jij creatief in het bedenken van campagnes voor onze klanten, zorg jij ervoor dat contentplanningen worden bewaakt, ben jij blij als onze klanten tevreden zijn, kun jij toffe content maken voor onze social media kanalen en heb je een vlotte pen? En het allerbelangrijkste: hou je van onze prachtige stad? Dan ben jij wellicht de versterking die we zoeken.

#2: Lion Stone zoekt versterking

Lion Stone is een van de grootste producenten van keukenbladen in Nederland. Wekelijks produceren ze in Tilburg honderden keukenbladen van composiet, graniet en marmer. Waarbij ieder blad weer anders is door de persoonlijke smaak en voorkeuren van de klanten. Oftewel: een prachtige Tilburgse werkgever. Momenteel hebben ze twee openstaande vacatures. We zetten ze voor je op een rijtje.

#3: Eethuis Twintig zoekt een sous chef

Is lekker koken voor jou appeltje-eitje? Schud jij de lekkerste recepten zo uit je mouw en wil je een vierdaagse werkweek in de winter en het liefst ook een dag vrij in het weekend? Dan is de functie van sous chef bij het prachtige Eethuis Twintig aan de Piushaven wellicht iets voor jou. Zorg jij er dankzij jouw kookkunsten voor dat de gasten met een nóg grotere glimlach naar huis gaan en zich thuis voelen in het restaurant? Solliciteer dan snel.

#4: Tilburg Trappers zoekt een (online) marketing en communicatie medewerk(st)er

Ben jij gek op ijshockey, Tilburg Trappers en het marketing/communicatievak? Dan is deze functie misschien iets voor jou. Als marketing en communicatie medewerk(st)er ben je verantwoordelijk voor de online kanalen, merchandise, externe media en veel meer. Het betreft een functie voor 32 uur per week.

Op zoek naar iets anders?

Nieuwsgierig naar meer Tilburgse werkgevers met openstaande vacatures? We zetten ze voor je op een rijtje.

Meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat nog vol met veel meer vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: