Nieuws

Tilburgs Film Festival
Let op! Dit artikel is al 779 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Creatieve filmmakers opgelet: schrijf je in voor Tilburgs Film Festival

Na een succesvolle eerste editie van het Tilburgs Film Festival afgelopen mei, kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven: de voorbereidingen voor de tweede editie van het festival zijn momenteel in volle gang. Op 24 en 25 mei kunnen filmliefhebbers wederom bij bioscoop Cinecitta genieten van de beste korte films van Brabantse bodem.

Het Tilburgs Film Festival focust zich op korte films van Brabantse filmmakers voor een breed publiek. Films die zowel technisch als inhoudelijk goed in elkaar zitten, met een duidelijke stempel van de maker. Ook worden er prijzen uitgereikt door een professionele vakjury en bepaalt het publiek de winnaar van de felbegeerde publieksprijs.

Inschrijven voor Tilburgs Film Festival

Op dit moment kunnen Tilburgse en Brabantse filmmakers hun korte films inzenden. Zowel fictie, documentaire, animatie als experimentele films kunnen ingestuurd worden, met een maximale lengte van 20 minuten. Inzenden kan tot vrijdag 8 februari via deze link. Dus heb je een geweldige korte film gemaakt? Wacht dan niet te lang en stuur vandaag nog je film in! En wie weet is jouw film straks te bewonderen op het grote witte doek!

Meer informatie over het festival op deze website of op Facebook.

Reageer op dit bericht