Nieuws

8 uur overwerken
Let op! Dit artikel is al 309 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Creatievelingen gaan 8 uur overwerken voor goede doelen

Op 23 maart 2018 vindt in Tilburg de 10e editie van 8 uur Overwerken voor Het Goede Doel plaats! Nieuwe Garde is van mening dat je nooit genoeg onbaatzuchtig creatief kunt zijn. Daarom gaan ze op vrijdagavond eens niet de kroeg in, maar 8 uur overwerken voor organisaties die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.  

8 uur overwerken

Internationaal (www.8-i.org) steken ze deze nacht al hun energie in het bedenken en maken van een guerrillacampagne, een effectieve radiospot, een resultaatgerichte tv-commercial, een pakkend filmpje, een sprekende advertentie, functionele website of zelfs een concept voor een complete huisstijl.

Dit gebeurt in vijf teams van vijf creatievelingen onder leiding van een ervaren mentor. Natuurlijk onder het genot van een muziekje, hapje en drankje als vergoeding voor het harde werken.

8UO 2018 vindt van 18.00 uur tot 03.00 uur plaats op 23 maart 2018 te Tilburg. De exacte locatie wordt nog bekend gemaakt. Creatieven, goede doelen en mentoren, meld je nu aan!

Succes uit het verleden

Voorgaande jaren zijn er al een paar geweldige ideeën ontstaan. Een stichting die wilde al jaren een nieuwe website. Dat kregen ze niet bij elkaar gefinancierd. Tot in één avond tijd een complete site met content werd gemaakt en online gezet

Een studenten die zelf kanker had overwonnen merkte dat in haar leeftijd categorie nog niets was georganiseerd. Dus startte ze een variant op de doe een wens stichting. In één avond tijd kreeg ze een compleet strategisch plan met uitgewerkte middelen én een team van vier leeftijdsgenoten die haar stichtingen mee bleven helpen.

Reageer op dit bericht