Nieuw in Tilburg: woonwinkel Creative Open

De nieuwste en misschien wel de meest bijzondere woonwinkel van Tilburg: Creative Open is een interieuratelier aan het Wilhelminapark, gevestigd in een historisch pand. Eigenaresse Tessa Camman heeft het pand, wat aardig vervallen was, omgetoverd tot een bijzondere plek vol creatieve ideeën.

Ze is het creatieve brein achter diverse collecties; Diersign, Wood-art en Patchwork zijn de collecties welke nu te bewonderen zijn in het atelier dat een oppervlakte heeft van 250 m², met bovenkamer erbij. Gedeeltelijk wordt de productie uitgevoerd in werkplaatsen voor re-integratie trajecten. In deze werkplaatsen wordt werk verschaft aan wajongers, gedetineerden en anderen werknemers die om wat voor reden dan ook (tijdelijk) geen reguliere arbeid kunnen uitvoeren.

creative open fotos

Nieuwe start

“Na een levenslange zoektocht heb ik de zekerheid en veiligheid van loondienst losgelaten en alles uit mijn handen laten vallen om mijn droom te verwezenlijken.” Vertelt een vrolijke Tessa, die voorheen werkte als accountmanager bij een modellenbureau en als webshop-assistente bij Sacha. “De puzzelstukjes van mijn leven en alle aangeleerde vaardigheden vallen stuk voor stuk in elkaar en de puzzel wordt steeds meer een geheel.”

De creativiteit en de ondernemersgeest komen niet van een vreemde overwaaien. De moeder van Tessa schildert en is binnenhuis architect, dus wellicht zit het haar in de genen. De schilderijen van Tessa’s moeder worden geëxposeerd in het atelier van Creative Open.

Het assortiment dat verkocht wordt in het atelier is voor een breed publiek. Er zijn leuke, gezellige accessoires voor in huis, maar er zijn ook grote, exclusieve meubelstukken. Toch richt Creative Open zich op het hogere segment, met het aanbod van producten wat zij hebben.

Officiële opening

Ben je nieuwsgierig naar de bijzondere woonwinkel? Ga dan naar de opening van Creative Open op tweede paasdag (6 april). De diverse collecties zijn te bewonderen aan het grote pand dat gevestigd zit aan het Wilhelminapark 42C.

Er is van alles te doen bij de opening. De kinderen kunnen paaseieren zoeken in het Wilhelminapark en deze beschilderen en versieren, in de winkel zijn hiervoor paasmandjes verkrijgbaar. Op het idyllische binnenplaatsje verzorgt kookers.nl kookdemonstraties en Citroën Hy oldtimer de drankjes namens Citrochique.

Meer informatie

Benieuwd wat Creative Open nog meer te bieden heeft? De winkel is drie dagen per week geopend. Op donderdag, vrijdag en zaterdag. Wil je meer weten over het interieur atelier? Bekijk dan ook eens de website van Creative Open of neem eens een kijkje op de Facebookpagina.