Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1069 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Crowdfunding campagne voor Friandries Chocolaterie

Tilburg is binnenkort een chocolaterie rijker. Tenminste, als het aan de 24-jarige Dries Michels ligt. Deze kok probeert met zijn crowdfunding campagne voet aan grond te krijgen voor een eigen chocolaterie aan de IJzerstraat: Friandries

Crowdfunding campagne

“Op woensdag 18 november start mijn crowdfunding campagne, via Indiegogo. Ik hoop hierbij mijn droom om Friandries Chocolaterie op te zetten te kunnen verwezenlijken. Middels crowdfunding krijgen Tilburgers de kans dit nieuwe concept in onze stad te supporten. En natuurlijk kan iedereen er daarna van genieten, want zeg zelf: wie houdt er niet van chocola?”

Friandries in Tilburg

Op dit moment werkt Dries vanuit de kleine maar gezellige keuken van zijn ouders. Daar heeft hij te weinig ruimte om de productie uit te breiden en slaat hij genoodzaakt bestellingen omdat hij simpelweg geen grotere aantallen bonbons kan maken op zo’n klein oppervlak. “Ik droom ervan mijn eigen chocolaterie – Friandries – te openen in Tilburg. In het centrum van Tilburg heb ik inmiddels een geweldig pand gevonden, waar voldoende ruimte is voor mijn keuken en waar klanten kunnen genieten van een kop koffie.”

“Ik heb genoeg geld gespaard om mijn huur voor een jaar vooruit te kunnen betalen, maar daarmee ben ik er nog niet. Dit crowdfunding project kan ervoor zorgen dat Friandries Chocolaterie er ook echt komt en ik me kan focussen op hetgeen het allerbelangrijkst is: bonbons maken.”

Reageer op dit bericht