Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2180 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Culinaire line-up van Festival Mundial is bekend

De bezoekers van Festival Mundial zullen tijdens het festival worden getrakteerd op lekkernijen en drankjes uit alle wereldkeukens. Van de Spaanse tapas van “Of je Spaanse Worst Lust” tot Surinaamse hapjes van Faja Lobi, je vindt het op 27 en 28 juni in de Tilburgse Spoorzone. In 2015 werkt Festival Mundial weer samen met een aantal van de leukste mobiele cateraars van Nederland.

Watertanden tijdens mundial

Italië is die jaar goed vertegenwoordigd op het terrein. Bij Pastaiola kun je de beste al dente pasta en huisgemaakte tiramisu vinden en bij Wood Pizza kan de bezoeker ambachtelijke pizza’s vinden die gebakken worden in de mobiele houtoven. Vleeseters gaan direct naar Hotdoggies of de Oerburgerbus en vegetariërs eten de beste ballen bij Vega met BALLEN.

Er is ook gedacht aan zoete en hartige snacks, verse taartjes van Public Pie bijvoorbeeld, met een kopje goede koffie uit de Koffiekever. Deze culinaire wereldreis maakt Festival Mundial tot het kleurrijkste festival van Nederland. Binnenkort worden er nog meer cateraars bekend gemaakt. Voor informatie over alle cateraars en tickets voor Festival Mundial, www.festivalmundial.nl

VEGA met BALLEN

Reageer op dit bericht