Nieuws

cursusjaar factorium
Let op! Dit artikel is al 185 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dans, muziek, theater & musical: kick-off nieuw cursusjaar Factorium

Midden in de binnenstad van Tilburg vind je Factorium, een cultuurhuis waar muziek, theater, musical en dans samenkomen binnen één gebouw. Een plek waar je met veel plezier een cursus kunt volgen of je kunt voorbereiden op een toekomst binnen het vak. Er zijn mogelijkheden voor alle leeftijdsgroepen. Factorium is behalve in het centrum van Tilburg ook te vinden in de Reeshof, Goirle, Riel, Udenhout en Berkel-Enschot. In september start er weer een nieuw cursusjaar!

Foto: Jostijn Ligtvoet

Jouw talent ontdekken

Factorium is een plek waar je jouw talent kunt ontdekken en ontplooien. Op een hele plezierige manier, want podiumkunst ís plezier. Je krijgt les van de beste kunstenaars, docenten, choreografen, musici, theatermakers en regisseurs. Daarnaast ontmoet je ook andere podiumkunstliefhebbers wat vaak leidt tot een aangewakkerd vlammetje van inspiratie en uitwisselen van ideeën. Factorium is een speelplaats, een werkplaats en een podium voor cultuurliefhebbers.

Factorium theater

Wie in de spotlights wil staan, kan direct het podium op bij Factorium! Onder andere in het Factorium Theater. Laat jezelf zien in een spetterende musicalvoorstelling, speel mee in een intiem muziekconcertje, knal van het podium met een van onze popbands, schitter in een spannende theatervoorstelling of laat je moves zien bij een dansvoorstelling of onze urban jam op dinsdagavonden. Het kan allemaal!

Meer informatie/inschrijven proefles: www.factorium.nl of kom naar de open dag op zondag 8 september, 13.00 – 17.00 uur (locatie: Koningsplein 11A Tilburg, ingang Bisschop Zwijsenstraat).

Reageer op dit bericht