Nieuws

Tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 371 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De (0)13 leukste uittips in Tilburg dit weekend

Plannen aan het maken voor het weekend? Lees dan snel verder als je niets wilt missen in Tilburg dit weekend. Ook dit weekend hebben we namelijk de leukste uittips voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder. 

Vrijdag 16 maart 2018

Proeverij Islay Tasting bij T DRINKS

Whiskyliefhebbers opgelet! Vrijdag organiseert T DRINKS een whiskyproeverij. Deelname kost €40,-.

Café Philip en Rugged present Donuts

Er strijkt weer een heerlijke clubavond in het Tilburgse nachtleven neer. Café Philip aan de Korte Heuvel is het decor van Donuts. Verschillende dj’s draaien heerlijke sets en de entree is helemaal gratis.

Why Not #02 in de Hall Of Fame

De eerste editie van Why Not was een daverend succes mede door de midget beveiligers, glow in the dark bodypaint en kabouters met vodkapistolen. Editie twee van die techno & house feestje belooft nog gekker en gaver te worden. Er zijn nog een aantal kaarten.

The Get Down in Cul de Sac

Er staat weer een editie van dit hiphop & r&b feestje op het programma in Cul de Sac. Kom je voor 23:30 uur binnen, betaal je geen entree. Daarna is de entree €5,-.

Zaterdag 17 maart 2018

Speciaalbier proeverij bij Van Horen Zeggen

Het thema van deze speciaalbiermiddag is Hollandse Nieuwe. Vanaf 16:00 uur kun je voor €15,- vijf speciaalbieren met een lekker hapje proeven.

Expositie Shoybydoezzoe bij BANK15

Deze beeldende expositie wordt ondersteund door muzikaal talent. Verder kun je genieten van KraftBier en heerlijke gerechten uit de verschillende keukens. Entree is gratis.

Tilt Festival 2018

Literair festival Tilt is een boekenbal vol performances, muziek, vunzige video’s, en schrijvers, vooral veel schrijvers. Het festival wordt om 20:00 uur geopend en gaat door tot in de vroege uurtjes.

Bier Bij Berlijn #19: de Oosterse keuken

Van heerlijke warme Turkse stoofpotjes tot streetfood uit Vietnam: je proeft het zaterdagavond bij Berlijn samen met bijpassende bieren. De avond wordt georganiseerd door De Hopmannen en deelname kost €21,-.

Rawtatouille 2.0 bij RAW

Dit is niet zomaar een borrelavond in de Spoorzone. De dj zorgt namelijk voor een heerlijke mix van funk, afrobeat, boogie, soul, disco, elektronica en bijna alles daartussenin. Entree is helemaal gratis.

Gaande in Poppodium 013

Nieuwe hiphop, r&b en alles daaromheen vind je zaterdag in 013. Gaande organiseert een nieuwe editie met sets van Wantigga, SIROJ & FC GAANDE XL, bestaande uit verschillende lokale dj’s. Er zijn nog een aantal kaarten.

Zondag 18 maart 2018

Netherlands Hip Hop Dance Championship 2018

En dat in de Reeshof! Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar voor dit spectaculaire danstoernooi in Sporthal Dongewijk!

A Sunday Afternoon met Ben Liebrand bij EVE

Na de grootste Nieuwjaarsborrel van Tilburg is het weer eens tijd voor een nieuw feestje bij EVE. Op zondag 18 maart wordt er een speciale editie van EVE’s Sunday Afternoon georganiseerd met Nederlands grootmeester van de ‘mix’, Ben Liebrand.

Kermis in de Druiventros

Zondag wordt één van de zalen van het beroemde hotel omgetoverd tot Kermis in de Druiventros, met artiesten als Roy Donders en Henk Wijngaard. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar Inloophuis Midden-Brabant.

Reageer op dit bericht