Nieuws

Let op! Dit artikel is al 285 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De 12 leukste uittips van Tilburg dit weekend

Plannen aan het maken voor het weekend? Check hier snel onze wekelijkse weekend uittips zodat je niets hoeft te missen in Tilburg dit weekend. Na een mega koude week, hopen we jullie met deze goed gevulde agenda wat warmer te maken!

Hele weekend

Netherlands Deathfest III in 013

Zie jij dit weekend mannen in het zwart gekleed en met lange baarden door de stad lopen? Dat kan! Het Netherlands Deathfest staat namelijk op het programma. Uit alle windstreken komen er methalheads naar Tilburg.

Vrijdag 2 maart 2018

Geroezemoes in Studio Tilburg

Eerder organiseerden ze al feestjes op hippe locaties in Amsterdam en Eindhoven. Nu komt Geroezemoes naar Tilburg. Raywell, Sieneaux en WILLIAM zorgen ervoor dat de voetjes van de vloer gaan en de entree is €5,-.

Hola Havana

Elke eerste vrijdag van de maand organiseert Havana een heerlijke stapavond waar je in Caraïbische sferen komt. Een avond vol reggaeton, salsa, merengue, bachata, dembow, dancehall en nog veel meer om jou in een zomerse vibe te brengen.

Popquiz bij Berlijn Café

Het weekend starten met vrienden, biertjes en een leuke quiz? Ga dan vrijdagavond naar Berlijn Café aan de Korvelseweg.

Zaterdag 3 maart 2018

MovieSwim bij Stappegoor

Aan het twijfelen of je naar de bioscoop wilt gaan of gaat zwemmen? Combineer het beste van beiden tijdens de MovieSwim bij Stappegoor.

Een Ilias met jongeren uit alle windstreken in De NWE Vorst

Samen met een groep jongeren tussen de 16 en 26 jaar oud afkomstig uit Nederland, Afghanistan, Guinee, Sierra Leone en Syrië presenteert de jonge theatermaker Ilse Oostvogels een eigentijdse versie van de Ilias van Homerus. Lees snel verder over deze voorstelling.

Aus Berlin Clubnacht in Club Smederij

Aus Berlin is zurück! Na een sehr schön festival keren ze terug met het kleine zusje: Aus Berlin Clubnacht. Er zijn nog slechts een aantal kaarten te koop.

Zondag 4 maart 2018

Schaatsloop 2018 bij de Ireen Wüst IJsbaan

Dit sportevenement in Tilburg combineert schaatsen op de Ireen Wüst ijsbaan met lopen op de gemeentelijke atletiekbaan. Iedereen kan meedoen, recreanten en wedstrijdatleten, jong en oud.

Factorium zet de bloemetjes buiten met Factorium Festival

Je ziet spetterende optredens én je kunt zelf in de huid van een superster kruipen bij één van de vele workshops en masterclasses van onder andere Ruud Jolie (gitarist Within Temptation) en Daphne Scheerlink (Everybody Dance Now). Het Factorium Festival is gratis te bezoeken.

Frans Bauer signeert nieuw album in Media Markt

Op zondag 4 maart om 14.00 uur is Frans Bauer in MediaMarkt Tilburg om dit nieuwe album te signeren! Wil jij hem graag ontmoeten? Zorg er dan voor dat je erbij bent!

Tilburg Trappers – MEC Halle 04 Saale Bulls

De kampioen van de Oberliga-Nord speelt nog voordat de wedstrijden in de play-offs beginnen een wedstrijd in de Meisterrunde. MEC Halle is de tegenstander en de puck valt om 15:00 uur in IJssportcentrum Stappegoor.

Een Ilias met jongeren uit alle windstreken in De NWE Vorst

Samen met een groep jongeren tussen de 16 en 26 jaar oud afkomstig uit Nederland, Afghanistan, Guinee, Sierra Leone en Syrië presenteert de jonge theatermaker Ilse Oostvogels een eigentijdse versie van de Ilias van Homerus. Lees snel verder over deze voorstelling.

Reageer op dit bericht