De Bierbrigadier opent speciaalbierwinkel in Telefoonstraat

Na Eindhoven krijgt ook Tilburg een De Bierbrigadier speciaalbierwinkel. Bierliefhebber Koen Gijsbers opent op 22 oktober opent zijn winkel in de Telefoonstraat. De zaak komt tussen Re-Issue Tilburg en Najet’s Hairstudio te zitten.

Voor onze vrienden in Eindhoven is de Bierbrigadier inmiddels een begrip. In juni 2015 opende Casper Pennings daar, in de Bergstraat, zijn winkel. In korte tijd werd de Bierbrigadier DE speciaalbierwinkel van Eindhoven en omstreken. Vele Tilburgse beergeeks, waaronder ook Koen, maakte al met enige regelmaat de trip naar Eindhoven om bij Casper bijzondere bieren in te slaan.

De Bierbrigadier Tilburg

Casper en Koen slaan nu de handen in één en brengen De Bierbigadier naar Tilburg. Samen gaan zij zich in zetten om de beste en meest bijzonder bieren van de mooiste brouwerijen uit de hele wereld aan te bieden.

Vanaf 22 oktober zal de bierliefhebber uit de regio Tilburg in de Telefoonstraat een spannend, breed en snel wisselend assortiment aan speciaalbieren vinden. Maar ook als je nog niet bekend met al het moois wat brouwers tegenwoordig produceren zal Koen je met liefde en kennis gidsen door het ruime assortiment. Zelfs als je geen bierdrinker bent zal Koen je met passie er van proberen te overtuigen dat er met zoveel variatie in smaken er voor iedereen een passend bier te vinden moet zijn.

Proeverijen

Ook voor (hulp bij) proeverijen kun je bij De Bierbrigadier terecht en horeca-ondernemers zijn van harte welkom om de verschillende diensten die de Bierbrigade kan bieden te bespreken.