Nieuws

Favv
Let op! Dit artikel is al 232 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De binnenstad is een nieuw damesboetiekje rijker: Favv geopend in de Willem II straat

Goed nieuws voor dames die graag shoppen bij kleine boetiekjes van lokale ondernemers: de binnenstad heeft er een damesboetiekje bij. Favv is namelijk onlangs geopend in de Willem II-straat. Momenteel kun je er – net als alle andere winkels – enkel op afspraak terecht. 

Favv is een winkeltje met hippe dameskleding van verschillende toffe merken. Denk aan kledingmerken NA-KD, Moliin en LA Sisters. Ook kun je er terecht voor bijvoorbeeld kaarsen van Voluspa en tanning-producten van MARC INBANE. Afgelopen jaren was de zaak actief als webshop en nu hebben ze dus ook een fysiek winkeltje in hartje Tilburg.

Eigenaresse Eva is trots dat haar oogappeltje open is. “Het is altijd al een droom geweest om een eigen kledingwinkel te openen. De Willem II-straat is dan ook een hele fijne straat om je als winkel te vestigen. Ik heb kennisgemaakt met de ondernemers in de straat en ze zijn allemaal erg lief en gezellig.”

Jong en hippe kleding

Eigenaresse Eva besloot een eigen kledingzaak te starten omdat ze merkte dat er niet één winkel was waar ze voor verschillende kledingstukken kon slagen. Daarom besloot ze een plek in te richten met allerlei kleding en accessoires die ze leuk vindt. Favv richt zich niet per se op één leeftijdsgroep, maar je kunt de winkel wel omschrijven als winkel met over het algemeen jong en hippe kleding. De winkel is uniek in Tilburg omdat ze toffe merken verkoopt die in Tilburg niet zo snel te vinden zijn. De collectie wordt continue vernieuwd, dus het is zeker de moeite om af en toe – zodra het weer kan – binnen te glippen.

Van kledingparty’s naar een winkel

Favv bestaat inmiddels twee jaar als webshop. Maar het meeste plezier haalt Eva uit contact met klanten. En dus besloot ze eerder om met haar kleding op evenementen te staan en kledingparty’s voor damesgroepen te organiseren. “Helaas gooide corona roet in het eten. Ik ging het contact met mijn klanten missen. Toen de kans zich voordeed om een kledingwinkel middenin Tilburg te openen, was de keuze snel gemaakt.”

favv

Meer informatie

Wil je meer weten over Favv? Of op de hoogte blijven van de collectie in de winkel? Zorg dan dat je het winkeltje volgt op Facebook en Instagram.

Mocht het je leuk lijken om bij Favv te gaan winkelen, dan kun je een afspraak maken voor private shopping. Dit kan door te mailen naar info@favv.nl of een appje te sturen naar 06-83892820. Een afspraak maken door een DM te sturen via Facebook of Instagram kan uiteraard ook.

Favv is van dinsdag tot en met zondag geopend. Op maandag is ze een dagje vrij.