Nieuws

cid208872_nieuws_040609.jpg
Let op! Dit artikel is al 2407 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De Boddeschool en De Groene Vlinder zetten zich in voor goed doel

Een goed doel voor een goed doel 

Alle medewerkers van Brasserie- lunchroom “De Groene Vlinder” te Tilburg gaan zich samen met leerlingen met een verstandelijke beperking van de Boddeschool op donderdag 3 november een volledige dag inzetten voor Stichting Starchildren. Het gehele team werkt deze dag dan ook volledig belangeloos! Stichting Starchildren geeft kansarme kinderen in Nepal  (HIV/AIDS geïnfecteerde kinderen en AIDS wezen) de geborgenheid van een thuis, toegang tot gezondheidszorg en onderwijs, kortom een nieuwe kans in hun leven. Voor meer info zie www.starchildren.nl

Horecaondernemer Wilbert Broos wekt vaker samen met leerlingen van de Boddeschool. Mede hierdoor is het idee ontstaan om meerdere kinderen van de Boddeschool uit te nodigen om deel uit te maken van deze bijzondere dag. Leerlingen van  de Boddeschool nemen op donderdag 3 november het werk over van het reguliere personeel en zullen de gasten met een stralende lach bedienen. Dit zorgt niet alleen voor een onvergetelijke, leerzame dag voor de gehandicapten zelf, maar zo zullen zij ook laten zien dat de kinderen van de Bodde school de sterrenkinderen in Nepal een warm hart toe dragen. Een goed doel voor een goed doel.

Brasserie –lunchroom De Groene Vlinder is tevens sponsor van Stichting Starchildren in Nepal. Komend jaar zal Wilbert opnieuw naar Nepal gaan om samen met potentiële sponsoren de sterrenkinderen te ontmoeten en het project in levende lijve te zien en te laten groeien. Een goed doel voor een goed doel wordt georganiseerd door  studenten van de hoge hotelschool in Breda.

De gehele omzet en fooien van deze dag zijn bestemd voor Stichting Starchildren. 

Hierbij nodigen we u uit op  donderdag 3 november bij De Groene Vlinder om samen met ons te genieten en er een succesvolle dag voor stichting Starchildren van te maken!

Reserveren is aan te raden

Reageer op dit bericht