Dé Boekhandel van Tilburg wordt Boekhandel Gianotten & Mutsaers

We beginnen aan een nieuw verhaal!

Eindelijk is het zo ver! Woensdag 19 maart hebben Marlous en Ruud Mutsaers overeenstemming bereikt met de curator. Samen met de Tilburgse ondernemer, Toine van de Ven, nemen zij boekhandel Polare Tilburg over. Binnenkort openen ze Boekhandel Gianotten & Mutsaers.

De winkel zal een aantal dagen gesloten zijn om de voorraad aan te vullen en enkele kleine aanpassingen te doen. Om zo weer Dé Boekhandel van Tilburg te worden.

Boekhandel Gianotten & Mutsaers
De naam is gekozen als eerbetoon aan Boekhandel Gianotten waar Marlous Mutsaers al sinds 1976 werkt. De toevoeging Mutsaers is om aan te geven dat winkel een frisse start maakt.
Boekhandel Gianotten & Mutsaers wordt een winkel met een breed en diep assortiment boeken en aanverwante artikelen. Er zal een webshop met snelle levering geopend worden en natuurlijk worden er straks ereaders en ebooks verkocht. Ook zal de koffiehoek geopend blijven.

Crowdfunding
Ze hebben jouw steun nog steeds nodig. Via crowdfunden willen ze € 50.000,- ophalen. Het geld zal gebruikt worden om de voorraad aan te vullen en enkele noodzakelijke aanpassingen te doen aan de winkel.
Wil jij hen helpen door een stukje Gianotten te kopen? Ga naar https://deboekhandelvantilburg.nl  voor meer informatie.  Hier kun je vanaf € 20,- mee doen om boekhandel Gianotten & Mutsaers op weg te helpen.