De Burgerij bestaat 10 jaar en viert dat tijdens de feestmaand

burgerij 10 jaar

Een jubileum voor De Burgerij in het Tilburgse Dwaalgebied. De zaak bestaat namelijk tien jaar! Dat vieren ze in de maand december graag samen met alle Tilburgers. Want ondanks dat ze door de huidige coronaregels beperkt open kunnen, hebben ze toffe acties voor jullie samengesteld. Lees snel verder. 

De Burgerij groeide de afgelopen tien jaar uit tot vaste waarde binnen de Tilburgse horeca. In het Dwaalgebied creëerden de gebroeders van Corven een knus en bourgondisch stukje Frankrijk, maar dan middenin Tilburg. Met een delicatessenzaakje, restaurant en voorheen ook bed & breakfast genieten jaarlijks veel Bourgondiërs van alles wat de zaak te bieden heeft. De bed & breakfast heeft inmiddels plaatsgemaakt voor appartementen, maar met de delicatessenzaak en het restaurant is het familiebedrijf volle gas doorgegaan.

Je kunt bij De Burgerij terecht voor lunch, borrel en diner. Van de beste charcuterie tot heerlijke kazen en van oesters tot een gigantische côte de bouef om te delen: het staat op de menukaart. Ook de verschillende lockdowns wist De Burgerij met creatief ondernemerschap te overleven. Ze reden de hele stad en omliggende dorpen door om bij de mensen thuis het allerbeste van De Burgerij aan te bieden. En met succes.

Wie jarig is trakteert

Wie jarig is trakteert. Dat beseffen ze bij De Burgerij als geen ander. En dus krijg je tot 19 december een gratis fles bubbels cadeau bij bestelling van een plateau met heerlijke kazen en/of charcuterie of een van de bekende menu’s van de zaak. Dit geldt bij afhalen en bezorgen. Check het afhaal/thuisbezorgd menu in de webshop. 

Kom je liever overdag in de brasserie eten? Dan proosten ze graag met een gratis glaasje bubbels.

Kerstmenu voor thuis

Ook tijdens kerst en oud & nieuw pakt De Burgerij uit! Zo hebben ze verschillende meergangenmenu’s samengesteld, maar kun je ook genieten van de befaamde plateaus tijdens de feestdagen. Ook openen ze oesters bij jou thuis aan de deur en hebben ze heerlijke geschenkpakketten. Benieuwd naar het volledige aanbod tijdens de feestdagen? Bekijk het menu en bestel via de webshop. Je kunt zowel afhalen als je kerstmaaltijd thuis laten bezorgen.

Over De Burgerij

Met een terras aan de straat, een romantische cour met de originele kinderkopjes uit de ‘oude’ Noordstraat, overhangend groen en een fraaie walnoot op de binnenplaats, voelt het bij De Burgerij als in Frankrijk. Maar ook als thuiskomen. Dat is het nog steeds voor de broers Jaap, Sam en Joris van Corven. Het is immers het ouderlijk huis van de ondernemersfamilie. Bij De Burgerij bezorgen ze je graag een bourgondische ervaring waarin je helemaal in de watten wordt gelegd.

Wil je op de hoogte blijven van alle actuele updates van De Burgerij? Volg ze dan vooral op Facebook en Instagram.