Nieuws

winter efteling
Let op! Dit artikel is al 52 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De Efteling en Safaripark Beekse Bergen brengen jou in de winterse sferen

Ben jij al helemaal in winterse sferen? Want de Efteling en Safaripark Beekse Bergen helpen jou daar graag bij. De Beekse Bergen heeft leuke dingen op de planning staan en de Winter Efteling is begonnen! Met winterse lekkernijen en sfeervolle verlichting brengt de Efteling jou naar een winters sprookje. Benieuwd welke ontwikkelingen er verder zijn in de Efteling en Safaripark Beekse Bergen? Lees dan snel verder.

Winter in de Efteling

De 23ste editie van de winter Efteling is begonnen! In de Efteling staan ze klaar om jou te ontvangen in hun winterse park. Zo zijn de attracties en het sprookjesbos verlicht dat voor een warm en sprookjesachtig beeld zorgt wanneer het donker wordt. Daarnaast vallen de kleuren van watershow Aquanura nu meer op tegen de donkere lucht ’s avonds.

Warme Winter Weide

De Efteling heeft ook een sfeervolle Warme Winter Weide opgezet. Hier kun je jezelf opwarmen bij de Vreugdevuren, genieten van muzikale entertainment en je kunt leuke foto’s maken in de slee. Er staan verschillende chalets waar je lekkernijen kan kopen. Zo hebben ze warme chocomelk en koffie met verschillende smaken, glühwein, warme kaneelbroodjes en nog veel meer. Ook kun je allerlei souvenirtjes kopen. Van kleine Efteling-huisjes voor je kerstdorp tot de nieuwe collectie kerstballen van de Efteling. Nieuw dit jaar zijn de chalets waar je winterse spellen kunt spelen: balwerpspel ‘D’n Gladde Gooi’ en hengelspel ‘Pinguïn Pret’. Wil jij meer weten over de winter Efteling en al wat sfeerfoto’s zien? Ga dan naar de website van de Efteling.

Jonkies in Safaripark Beekse Bergen

Ook in Safaripark Beekse Bergen zijn er leuke ontwikkelingen. Zo zijn er schattige dieren geboren zoals de kirks dikdikokapi of zes schattige cheeta’s. Echt de moeite waard dus om nu naar Safaripark Beekse Bergen te gaan!

Feest voor de dieren

Ook Safaripark Beekse Bergen zorgt voor gezelligheid rondom kerst, want alle dieren in Safaripark Beekse Bergen krijgen op eerste en tweede kerstdag een kerstdiner. Er zal voor de dieren een kerstboompje worden aangekleed met wortels en paprika’s als kerstballen. Meer weten hierover? Ga dan naar de website van Safaripark Beekse Bergen.

Bezoeken

Wil jij naar de winter Efteling en naar Safaripark Beekse Bergen? Dan hebben wij een tip voor je! Met de combitickets van Citymarketing Tilburg betaal je voor een bezoek aan beide parken samen €60,-. Daarmee profiteer je van een korting van €12,- per combinatieticket. De tickets zijn te bestellen via deze website.