De Enssieg Groep helpt foodindustrie en horeca uit de brand

reinigingen

Om tijdverlies en daardoor omzetverlies voor bedrijven in de voedingsmiddelensector te voorkomen heeft de ‘giet- en coatingvloerenspecialist uit het zuiden des lands’ Enssieg Groep zijn capaciteit opgeschaald. De komende tijd wordt er extra personeel ingezet om de stijgende vraag naar het reinigen van de productievloeren, met name voor de foodindustrie, in te kunnen vullen. Ook de horeca, bibliotheken, openbare ruimten en VVE’s kunnen gebruik maken van deze service.

Aanbod reinigingen

Een 0-reiniging: waarborg voor hygiëne

Juist nú is het belangrijk om mogelijke besmettingen bij de bron aan te pakken. De Enssieg Groep biedt dan ook een nul-reiniging aan, dusdanig intensief dat de vloer ook echt schoon is en weer voldoet aan afleveringsspecificaties. Zie dat als een ‘chemische reset’. Na deze 0-reiniging kun je de vloer in eigen beheer weer onderhouden volgens het protocol van de leverancier.

Dieptereiniging met professionele en veilige chemie

Tijdens de schoonmaak wordt gebruikgemaakt van doeltreffende reinigers die zijn samengesteld naar de maatstaven van Enssieg Groep. Elk bedrijf dat door hen een vloer heeft laten aanleggen wordt aangeraden deze middelen toe te passen voor zowel onderhoud als grondige reiniging. Op deze wijze garanderen ze naast absolute hygiëne ook een lange levensduur van de vloer.

Reinigen in eigen beheer

Beschik je zelf over de machines, schoonmaakgereedschap en mankracht om de vloer een gedegen reiniging te geven? Maak de vloer dan in eigen beheer schoon met de professionele reinigingsmiddelen voor intensief belaste (productie-) vloeren. Ze leveren in hoeveelheden van 10 liter, 25 liter en 1000 liter.

De  gecertificeerde producten van Enssieg Groep zijn veilig en ecologisch afbreekbaar.

Leveringen

  • Enssieg Standard (voor dagelijks onderhoud en integrale reiniging). Bekijk hier het product;
  • Enssieg Intensive (voor intensieve reiniging van (sterke-) vervuiling). Bekijk hier het product;

Maak tijdig een afspraak of bestel materiaal via E-mail of  Tel. (013) – 4600 450.